Monday, March 24, 2008

Sakit Pinggang...



aduhmak..arini aku letih, serabai, penat...sakit bulanan pun datang gak. semua datang in one time. kalo aku tempek gambar aku lam entry ni, korang mesti ingat mak lampir mana ler tu hahahahahhaa..


tak tunggu, sharp 530 aku melompat balik, meydey2 ngan abah jumpa half way aku leh amik gegirl. aku nak angkut dia sekali ngamik abang dia kat sekolah. kan last wk aku x dpt amik anak bujang aku tu.


kalo ajak gegirl aku leh lepak makan jap kat gerai sekolah abang sementara dia kuor sekolah. from tower office to NK's school, x sampai 20min pun dah sampai. bila gegirl ada takde le badut2 yang melepak kat situ mengorat2 mak gegirl. kononnya kan...



aku tapaukan abang 2 pcs of fried chicken. thari tadi aku balik dr menara ke tower, sungguh serabai tol aku gamaknya. laptop aku kendong di bahu kanan kiri, on my right is the whole bunch of thick documents mmg sangat berat yer. and my handbag. sampai je opis, aku seret je beg yang penuh ngan dokumen tu. aku ikat rambut menunjukkan rimasnya nak berjalan buat kerja dengan rambut bersirai...



sampai je umah aku terus tarik blanket tido kat fav sofa sirman. kalo dah penat, pinggang sakit hah senang jer lah mata ni nak lelap. and i woke up at 8pm coz sirman kalo pasang berita kuat x hengat.

anak2 dah siap makan sebelum aku beradu...

nak belajar tocang lekat, nanti aku but youtube pasal tu. nak tunggu mood gegirl gak coz dia la model utk tocang lekat tu. sirman punya mood pun kena ada gak coz dia yang kena videokan mak merah wt little girl.

ai permisi dulu.

pagi sok aku kat menara, tp aku nak balik to tower before lunch..kasut Eclipse itam aku dah sampai, petang tadi depa dah tepon.


5 comments:

lindosh said...

salam kad red. im ur silent reader. tapi kali neh geram la. geram nengok muka gegirl. comelll dia wat muke camtu! :P

Mrs. Sheikh said...

kak red,
permintaan dari diriku yg takde Kedai Eclipse, sile tempek
kasut hitam itu..boleh?
mekasihhh

i lap u :P

budleee said...

hmm very penat day for you kak..

do you take any supplements?

Umi Mia said...

hahaha....nanti leh citer kat org...kita belajar tocang lekat thru youtube...kelassss....

darling8tabby said...

harus la sakit pinggang red..agaknye penat futsal tak abes lagi kot...