Monday, March 24, 2008

Red Dress...



malam af aritu, ada peserta dia pakai red dress kan. sekalik bagai kukenal saja dress itu...sebabnya aku mmg dah aim ngan dress ni, nak beli anytime soon.... sapa nama peserta AF6 ni yang pakai, haruslah x kuasa nak tau. aku kenal akak Tok Ti jer ....




sapa2 yang ada dapat Isetan nya magazine, cuba korang belek, sama kan kan kan? namanya Chiffon Pleated Dress...

10 comments:

cHaDacHaDa said...

nama dia lufya.
lovely girl from jb.
her voice is OK lah.
OK OK jer.
but af6 no kick lah this year.

you were right.layan cerekarama lagi baik.

:)

Ceera said...

erk, sama la... tapi memanh tantik la dress tu, saya pun dok usha jer masa pompuan tu pakai...

khairilhusni said...

Nama beliau LUFYA.
AFOUT LUFYA yer...

hehe...

Anonymous said...

masa tgk lufya pakai dress merah ni, seriusly, teringat kat kak red. he..he....

Shopaholic Mama said...

Hi Red,

that dress is so you. Just grab ajelah!

Y u Z z 9071 said...

wow RED dress..

very the lady-lady gitew.

harus terjah kak red...beli mesti mesti...

AF6....AFUNDI NADIA pleaseeee..

(x pernah undi pun hehe)

eedany said...

dress tu memang cantik kak.

nak tengok akak pakai...

masa tengok AF hari tu kan, saya pun teringat kat kak red. Hah...see hari ni betul2 u talk about this dress.

:)

maelbest said...

oit,..
suke part yg akak kenal kakak tok ti tu,..hahaha,..bese la kan,..hahaha,..
hidup siti!!!nama akak ade siti x??
siti m***??
hahahaha.,..kelako je bunyik!!

marlene said...

hi kak red,

i'm ur silent reader. tp disbbkan red dress ni nk leave gak my comment. once i nampak dress ni terus bgtau hubby i yg dress ni ada kat lam isetan nye mag. and once tgk dress ni terus ingat kat k red ni. u'll look great in red dress. hhehehe

lin said...

cepat2, ajak uncle sirman shoping...heheh
mana redmummy.com neh?