Tuesday, March 18, 2008

From dotcom to blogspot...


Sirman ni kan!!! eiii

ada jer tau halnya ngan dotcom aku....dia ngah do something for my blog, i dont know how long it will take but sib baik ai ada back up blog lama kat sini ha..

yes all, for the time being i hv to post my entry to my old blog. berapa lama aku dihalau dek sirman dari domainku sendiri, ai x tau lah you. mau ari2 aku gegar dia..

so anw, di mana pun ku berada, i know my loyal readers will still come to visit me..

let s join my party!!!

Welcome to my old blog!

yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................


12 comments:

Mrs. Sheikh said...

kak,
tempat ni ada sentimental value..
kat blog lama ni la
i tersurf u ...hahahhahaah


yariba yaribaa...

budleee said...

hmm masuk rumah lama..

byk kerawang labah2 ni kak :p

Red Mummy said...

wui lajunya ko husna....br aku post dah melangkah ke sini, kelas adik akak ni

bud - hehehehe, ye saya sedor diri, umah ni banyak kerawang n lawang...kita sama2 bersih kan ye

redlovertoo said...

sib baik ade back up......hmmm btol btol...bnyk kenangan di sini...

maelbest said...

kak,..join the party eh,..hmmm x mo ah,..sbb nnti klu p party sti ms bunga xde kan,..hahahhaha,...ms bunga lagik kan,..haha,..lama x dtg cni a,..

ak_0143 said...

uits... terkejut gak...
tgk google reader ada update dr sinih...

ke sini kembali gak ek...

tempat jatuh lagikan dikenang, apatah lagi tempat berblog! hehe

Red Mummy said...

redl - yelah tpt kita sama2 kenalan dedulu gituuuuuuuu hikss

mael - ngan kata lain blog lama ni byk gambo ms bunga, so sesuai la sgt kan kembali ke rumah lama kan?

ak - ye betulllll....meh kita jatuh sesama lam blog lama ni

viruspadu said...

xpe, mana2 pun i tetap folow punya hiks

rose said...

kak red,

bace ur blog pagi2 nih.....baru tahu dah pindah kejap kt old blog,

betul kata org, byk kenangan di blog inih....tempat nih jugak syg kenal akak red nih hiks :)

cepat2 lah updated..sehari rasa lain kalu tk bace blog akak....

have a nice day :)

Red Mummy said...

yes rose, my update is as usual, 4-7 entries per day...

Yusrizal said...

Jom party2!! Esokkan cuti..

Party Semasa Maulud Nabi..

JD-Kiss said...

wah..kakred balik umah lama..
hehe..

jenjarang kena la jenguk2 jap umah lama..kembalikan nostalgia gitu.. :)