Friday, March 21, 2008

Futsal Meeting...




cantik blue tie ni ...



boleh tahan gak lah brandnya...



so anw, arini aku balik lambat lg dr menara pasal we had our final briefing wt all futsalers for men and ladies. dema ni sume ok takde le dema nak mengusik hati kecilku. ada benda lain yg mengecilkan hati ku, dahlah badan aku ni kecik kan...bukan budak2 futsal aku yang buat aku sedih arini, ada orang lain.

well guys, i m gonna have my futsal tournament trow, anda tidak dijemput datang pun..hiks. nanti la aku bagitau resultnya, i know my other 4,5 opponents are good, of cos lah kan, dah tentu aku pernah satu team wt dema, in fact berlawan sesama gak dulu. they know my weakness too. i hope to bring good number for my Orange Team, tapi melihat team kami yang tidak ada kecukupan kakitangan, haruslah we play till the max but expect jugak for ehem ehem. sodih mak nak nyebut.

trow's entry will be a bit late... unless sirman rajin nak publish kan the pending entries that i have.

arini pun sume entry dia yang publishkan.



2 comments:

ad said...

good luck reddiva!!!!

dbab said...

wahh..RAOUL ey?expensive taste ko kak! kelasss ko kak! hehe..