Sunday, March 23, 2008

Girls nite...




girls nite! gitu lah abang dah tido sok nak sekolah pepagi kan, yang kecik ni jangan araplah nak masuk tidur yet. so mom and daughter dok memain lam bilik. part ni dia suh aku amik gambo dia ngah berdoa...




ni part happy go lucky nya lah...



aku sebenarnya ngah sakitpala, so dia ngan rajinnya memicit pala maknya...ngan mata2 aku dipicitnya budak kecik ni...



tak ckp tu diapeluknya aku sekuat2 tenaga badan. kitorg ni sebenarnya dah kena halau dek daddynya dok lam bilik. bapaknya dok layan bola kat hall. ater..kalo bola jer jgn arapla kitorg dpt tengok tv kat depan tu, baik anak baik mak.



jumpa lak red sunglasses dia yang cantik tuh, haruslah budak kecik pose cantikkan..



wah gitu..kelas ko kan

dah cam uncle fairuz reporter ko nye aksi jer...mr reporter adik kak bedah kak nam ko rindukan ko lah..bila lah korang nak jumpa kan. dia suh aku tepon ko, dia nak cakap tp dah kol 11 lebih tak kuasa la akak nak tepon kang ganggu orang jer...

banyak pending entries nak post but sok2 je lah ye...

hujan lebat geruh berdentum, ai nak tido lu yer..

nite nite.






3 comments:

tinker said...

sangat comel..
hot gegirl...
hehe..

sweethOneY said...

gmbr last sekali gegirl sgt hawt yer..
hehe..siap de flash kat spec tu..

rajin gegirl picit pale mummynya yer

redlovertoo said...

gambar second last itu....adoiii..........sungguh mengancam!!!! kemain lagi si kecik gegirl nih