Friday, March 21, 2008

Lagi entry bosan...














these photos were taken 2 weeks ago when we were at OU, abang was attending his tuition. and later in the late afternoon, we sent Sirman to ERl for his short trip.





last wed lunch, just got a pair of Red heel from Eclipse, they have good discount so after less i paid RM91.00. sangat murah! ada black colour different design but takde size, but they managed to dig one from their OU's branch, so by next week i will go again to Eclipse KLCC to take the black. OU's branch need few days to deliver the black pair to KLCC's branch, gila lama naik keter lembu hapa?

When i read this entry, crazy murah gila, kak ann saya sangat jeles ye! kasut2 lam bonet aku dah lintang pukang, bersepah2....ada 3, 4 pasang kasut nak direpair tapaknya pun dah berbulan aku x buat, nak kata buzy idakle sangat, buzy ke? bukan masalah bz tp masalah lupa, kena letak kat seat depan baru ingat anto service kasut2 tu...


7 comments:

Anonymous said...

Saw a limited edition of Sony PSP in red....and I thought of you.
*Cumulonimbus*

maelbest said...

oit,..
kak,..mael cdgkan letak atas dashboard,..hahaa,..bijak x idea ku ini??

Mrs. Sheikh said...

kak...lama dah tak ada gambo kasut kak..tempek aa

budleee said...

nasib baik kereta nih.. kalau kelisa dulu.. berapa pairs jer leh letak.. ni haa bonet besar gabak
(500L) harus buat jer satu almari kasut terus kat belakang tu :)

tiffany said...

akak, shieda suke sgt the 2nd pic la... n u look gorgeous in that fluorescent green top...

JD-Kiss said...

wahh..sonoknye tgk kakred anak beranak berjalan2..hehehe..

hepi family..! :)

dbab said...

aku pun minat boutique eclipse kak. everytime balik msia..pasti rembat kasut frm E...siap bwak london kak..apa kejadahnya pastu tak pakai..pakai lenjan pun time summer je,sini kan sejuk.haruslah kematu kakiku ini jika memakainya..pastu kan kak aku simpan buat sawang.
charles n keith pun among my favourite.tapi msia awat sampai tang sabah boutiquenya? -confius-