Wednesday, March 19, 2008

New wallpaper...

190320085647.jpg



satu malam yang sunyi sedang aku buka pc ku, awat kenapa lah gatal tangan pakcik tu tukar wallpaper desktop aku kan... yes uols, he s getting this car but sampai skang dah berbulan aku x setuju. siap tukar wpaper aku tu bg aku suka...ai x suka la u. dahlah kaler nya kaler oren...


oren kan tu? kalopun merah keter tu, ai tetap gak x cuka....



9 comments:

Shopaholic Mama said...

Sirman sja aje hint-hint kat you habis-habisan yg he badly WANTS this car tak? Tapi why orange colour pulak!

redlovertoo said...

huahauhauhau pandai encik sirman menggunakan reverse psychology......eh..chantik la kak...lelagi yg sport edition....huhuhuhu

Reen said...

lor kan ada kaler merah naper tak amik merah??? sport edition mmg lawa akak..hehehe

nongnew said...

erk keta apa tu? hyundai matrix ker? huhu sorry , wa pasal keta tak expert..

Umi Mia said...

erkk..kete apa tu ek...tapi nampak ok gak..awat tak suka akak...sian sirman...huhu....

budleee said...

eiii suzuki SX5 tuu

best aper.. luas ape.. ala2 sparkling grey akak tapi bonnet kecik sikit...

beli2 sirman beliii...

ni kereta sama suzuki pakai utk rally.. :D

ahren said...

ye..yee.keta tu sangat menarik....beli..beli

Red Mummy said...

ramai jugak penyokong sirman kan

hadushhh

JD-Kiss said...

oren ke tu?cam merah jerk..

ke mata haku yg rabun?hehe

*konpius