Wednesday, March 19, 2008

Gegirl in the morning...

180320085621.jpg

Hello morning, today saya minta ibu ikat dandan tocang dua to my hair...lepas tu saya pose cantik kat mirror, cantik ke tidak rambut saya hari ni...

180320085623.jpg

lepas bfast, saya pakai kasut sendiri...saya suka pakai barbie shoes ni, kasut lain tak best

180320085624.jpg

pastu saya amik school beg saya....beg saya x berat pun

180320085626.jpg

and saya peluk cium and salam ibu saya yang sungguh wangi tangannya...(wangi ke? mak dah mandi lom? :P)

180320085629.jpg

saya suka sekolah saya, dulu saya nangis bila sampai sekolah, tapi skang, big gegirl dont cry kan kan kan?

180320085631.jpg

daddy hantar saya to school, mummy saya on medical leave...

kaki mom injured kena sepak ngan the boys from her Orange Team. hiks...

10 comments:

@in said...

gegirl oo gegirl, awak sangat cute tau....
kak red, kul 1.00am masih ber-blog ke?

mischa barton said...

hehehe..gegirl suka melawa kan?

sWeet aLinz said...

Hi Sis, Morning to you.. How badz is ur kaki? Go see doc lah sis...

linda said...

so sweet lah the cronology :)

Mrs. Sheikh said...

gi sekolah baik2 tau
jgn ngorat....

redlovertoo said...

aik???? mana school shoes gegirl yg santek tu???? malas basuh ye......

Nadh said...

Yay! Gegerl tak nanges lagi... Caya lah gegerl... :)

Happy schooling!

Ps: Tell mummy to take care of her leg okay? :)

vagg said...

alabiu GEGIRLLLLL

Red Mummy said...

@in - akak kan susah tidur malam maaa

mischa - rasanya sume girls kot suka melawa hikss

alinz - dah ok dah...siap pakai heel balik tuh

linda = tq linda..

husna = dia yang dingorat orang daaa

redl - dia ckp kasut putih tu x cun, x gegirl, pakai x sampai sebulan je sampai skang simpan

nadh - hehehehhe....mom dah ok lah auntie, mom dah can kick the ball back

vagg - ko nampak mak dia x? amboi labiu labiu anak dara org lak ye

JD-Kiss said...

cumel jerk gegirl gi skulahh..hehehe