Sunday, March 23, 2008

The Girls and the boys...


kononnya nak menyambut le mak merah dapat 3rd placing for futsal, dinner tonite is brought from satay BP, Bandar Tun Razak huhuuuu....bukan my fav pun, tp aku makan le jugak 2,3 cucuk... aku malas nak keluarlah, selain nak layan af, kononnya lah sudahnya melayan cerekarama. lgpun dah dapat agak kaki aku mesti ada light2 minor injury after having half day futsal at Ampang Sports Planet.


sambil2 layan berita aku saje main2 gatal rambut aku buat tocang lekat. Gift ikat rambut ni aku dapat sama gak ngan gift main chess. bukan terus pandai tapi masa kekecik dulu aku kalo dah suka sesatu tu aku belajarlah sampai aku tau camne nak buat sendiri. Dahtu kalo maknya melawa sama, dah tentu anaknya pun sibuk nak tiru gaya mak kan..

ni hasil utk rambut gegirl....panjang dah rambut dia but x sepanjang anak umi mia...itu tokleh nak challenge lah. tp rambut gegirl ni kira lambat lah panjang. the boys buat hapa lak?

Abang dok surfing internet wt Daddy, sat nite remote control tv, kuasa di tanganku....


6 comments:

redlovertoo said...

ya ampooonnn kak red...

saya ni minat gile ngan tocang lekat ni....verangan la bela rambut pjg......sebab ddedolu kecik asik kene cantas je ngan mak rambut den ni...hesshhhh ....ade la kat 4 tahun blaja nak wat...tak khatam2....makan hati ok tgk korang anak beranak rambot santek!!!

Mommy Lily said...

satenya mengancam selera la..rasa nak larik skrg jugak gi beli sate kajang...huhuhu

cantek la tocang cam tu...tocang ni asalnya dari siam, betul ke kak red?

sweethOneY said...

masa kecik maksu sy ske ikatkan rambut sy gini..hehe

kitorang kat perak panggil tocang ni dandan lipan :D

Pato & Pearl said...

satay tu yum yum yum

JD-Kiss said...

uiks..!!lamanye x mkn satey!!

pekena satey best nie..hukhuk

Umi Mia said...

camne ekk tocang lekat camtu....I drpd kecik rambut panjang (baru2 ni jer lah rambut pendek)..tak jugak reti2 tocang lekat tu...kena berguru ni...boleh???!!! hehehe