Saturday, March 22, 2008

Gegirl the drama queen...



kesian makwe kecil ni, bapaknya marah dia, baru kuor suara garau terus meraung. dah kena marah ngan bf, maknye lah tempat dia mengadu. kubelai kupeluk kupujuk, sampai tertidur lena di pangkuan....

cuba ko test kuor suara marah dia sekali jer, huwaaaaaaaaaaa bunyiknya macam baby umur sebulan..hahahahhaha. Gegirl memang x leh kena marah, kena sket setakat merajuk tu kira light, paling sodih tengok dia meraung. alahai anak mak...

padahal pukul rata dia kena marah ngan apaknya adalah 1 berbanding mak nye 10. hiks....




6 comments:

Mrs. Sheikh said...

aiseyman...
nengok muka bf dia kat belakang
tu pun gerunn...
selama ni nengok muka nyer senyum ajer...hari ni nengok grrrrrrrrrrrrr
semcm ekk...

:P

ita.itu said...

ciannyer gegirl..majuk ek...mesti kejap je kan..

~eiyra~ said...

bunyi budak kecik meraung amat membingitkan telinga.. hehe.. pujuk kak red pujuk..

kolakolakila said...

isk....
little diva kena marah?
awat lak tu?
herm.....
biasaler, dah boipren marah
dah tentu meraung kesedihan.....

eedany said...

apa khabar akak red?

berat tak gegirl tido atas pangkuan tu? :)

JD-Kiss said...

alaa..cumel jerk majuk..

smpai tertido lak tuu..cian gegirl.. :)