Wednesday, March 19, 2008

Maulidur Rasul...



penat la arini. penat sampai aku skipped my futsal training. dahlah ngan perut aku buat hal. training started at 6pm but aku tau aku x kan berjaya sampai on time x kira lah aku dari menara or tower.

i left tower's office around 3s, lam ujan gerimis to menara's office. this remind me to do something wt my lens, i really need to change my power. i m supposed to increase my power since 2,3 yrs ago, tapi aku leka...so bila lam ujan ke gelap, mata mmg x power lah. make the story short, i left menara's office to pick up abang from school at 6pm. tapii hampeh..thanks for the great traffic jam.

190320085652.jpg

kompem la x sempat nak amik abang. dah 3 ari turut2 aku x dpt amik anak bujang aku, adik ipar aku kena tlg amikkan. monday i had to go for my futsal, x dpt la nak jemput anak, tuesday i was kiok mc, keter aku sirman pakai, keter dia parking jauh, adik ipar gak yg kena jemputkan abang. n today lak bila nak amik anak, jem x hengat at the Fed Highway. so i asked Yus jemput abang.


aku sampai umah mak, gegirl ngah mengaji wt her nenek. sapa kata aritu bawak beg cambodia yang uncles cat bagi (they call shah and beruang made = uncles cat) pi mengaji kat umah ustazah pun makan ati, ha ni ler ustazah mengajinya, neneknya sendiri. tp mmg neneknya pun puji beg dia tu lawa....

190320085654.jpg

back home, abang tlg ajar gegirl buat hwork, since trow is no skul skul for them, aku rehatkan abang from doing his hwork. sok petanglah buat hwork....

no special plan for trow...

resting mood..qada tidur and swimming for kids. I cant take leave on fri, ada meeting at 6pm, dari aku amik cuti pastu kena datang opis at 6pm, baiklah aku bekerja.

Akhir kalam, bersalawatlah atas junjungan Nabi kita Muhammad saw.



5 comments:

nieja said...

sis..
dah lame xkesempatan nak jnguk blog neh..

sis,
ur anak2 ngah wat omwork ke ngok tv..
hehe..

JD-Kiss said...

alahaii..cumel jerk pakai tudung..kan ke manis tuu..ehehehe

redlovertoo said...

dr cerite gegirl memadam tuh dah ala2 kompius....belek belek belek....akak dah tukar susun atur umah la.....

vagg said...

samat bergolek2 di rumah, KAK. hihi

azisazahar said...

rajin yer abg tengok2 kn gegirl...selamat bergumbira kak red