Wednesday, February 07, 2007

Thank you...

to all of you yang banyak bg akak idea for the games, bukan takat over here, also to my personal emails, thanks a bunch. mmg byk idea yang kowang bg but akak x leh nak ngamik sume. ko hengat akak buat party games??



so 3 games will be playing during the dinner, btw utk pengetahuan korang, no spouse is invited for the event, so it s all of us, my colleagues only. these few days gak akak sibuk sesangat, wt the appraisal thingy - which i ve done and performed quite well for the past one year. but unlike others, someone yang gila berangan hidupnya, was dreaming that she/he will get 5 months bonus..waduh, malu tol!! kalo perform cam A+ boleh ler gak nak gedegang berangan, x ckp ngan tu, siap berbudget lagi nak pi Hong Kong!!! tersembur kejutan tol bila akak teringatkan the situation. x leh cite lelebih, orangnya pun korang dah tau le kot. eh.,..akak lari tajuk siot lar...tulah menceceh je bykkan...


great to hear that hannan and superhero will be coming back and konon nak revenge to have a futsal game wt me, aiyok..mencabar tol. akak suggest s/hero ngan hannan carik lg a few buat satu team, akak x perlu panggil geng2 akak, i will call up my 3 brothers and my sirman to be in 1 team. berani kalu?
to adik angkat akak, raihan yang telah kembali bekerja after 2 months of berpantang melahirkan Amar XXX aku lupa le 2nd name anak ko tu An, so selamat kembali. bila la nak datang bwk Amar mai umah akak, dahlah adiah kawin ko tu tak ngamik2, sampai dah beranak pinak tu An....

dalam bz2 sempat gak lari for lunch wt this
skinny drag boy. one of my hadek2 adik. byk gaklah kita bergosip.......oooooooo now i know of this, now i know of that, kita rahsiakan citer kita bergosip panas dan suam tu ye Isis.


anw, lentok and lenggok jalan isis, kalah mak budak beranak 2 nye catwalk ok!!!


i ve to go, akak ada byk pending things that need to be done. these few days, i ll be tight and bz wt the party and office workload. but i like it!!! hats off to all of you yang sudi membantu akak so much, really appreciate it. i will not reveal the games yet, tunggu sampai abih party tu yeah?


3 comments:

epelijau said...

epel pun bz kak red..lama tak dtg sini..hope the event will go well...

Hannan said...

hek elee.. stakat lwn team akak tu... saya x yah main xper.. beckham, c.ronaldo n van der sar semua kata diorang free july n august ni... so.. akak bawak la Lim kit siang pon.. x der gunenye... hehehehe.. anyway.. lawa la budak2 kecik pakai tudung tu... nak book bole?

kr-sms said...

perah otak perah otak...sorry red, aku 2-3 hari ni mmg takde apa dlm kepala, nak bg idea pun kosong je, aku rasa ramai dah kasi idea, so all the best heh!