Friday, February 16, 2007

200...

My sirman was having his learn and lunch session in his office.

hundreds or thousands of ppl in his office, some he knows some he pedulik hapa..

tetengah beratur to take his meals, someone was like staring at him, datang and bersalam

dialogue begins nicely....

Sipolan : engkau ni husband Kak Red kan?

Sirman: wahahahaha...

Sipolan : bini aku la yang melekat kat blog Kak Red, so kadang2 aku pun baca gak sama, and tu pasal aku leh cam engkau.

Sirman: hah memanglah dia letak gambar lam blog dia, x leh carik makan tol aku kalo camni, semua orang leh kenal, dia yang gelemer aku kena tempias


Moralnya...

1. Jangan letak gambar lam blog kalau x nak orang kenal anda

2. Bersedia untuk being famous since your wife is the winner of Bloggers Idol 2006, not to mention a Fear Factor contestant and also a die hard fan of outdoor games



Nota utk sipolan: kak red tidak tahu siapa anda, and i forgot your name neither your wife's name, but i feel good when someone can recognize my sirman through my blog. if you read this note, can you please say hi to everyone here? these people also want to get to know you..


Dialogue telah ditunggang terbalik - sirman was not a good story teller.




btw, this is entry yang ke dua ratus.




5 comments:

Shah said...

Hi Kak Red yang fofular. Sorry but you have been Tagged. Please visit my blog to find out apa akak kena buat sekarang. Jawab jangan tak jawab ok.

Hannan said...

hahhaha... kesian laki akak..
sure x le nak menggatal ek...
uishh.. popular betul akak ni..hehhee.. nasib baik la anugerah bintang popular xder award utk blogger paling popular ek... hhehehehe
anyway... apsal lak saya nak kawin 2 akak wei.... org bole kawin 4, x kan saya nak kawin 2 jer.... uish... x hargai rezeki laaaa

ZeMMs said...

I think ur now a "bloggebrity" la :P

Anonymous said...

Salam to Ms Red and Friend.... Heheh he is my husben Ms Red.. I don't why he keep curik2 tgk apa i wat kat blog.. by the way I'm friend of Lady,who organised Blog Idol...Always gather having Teh Tarik...Ohhh lupa lak.. They all know me by my name Nory and my husben Addy.. and i baru jek start bloging nih..sorry kalau cara dia menyebok tu buat sirman malu.. Nice to know you...

singautara said...

maciam mana nama sirman tuh bleh exist...lawak toiii...
kekekekekekeek.....