Friday, February 02, 2007

Bila bola pun bolos...


i know i have futsal games today, and i know i ll be on leave this fri, so i m gonna miss my Fri badminton as well. so we decided to have a badminton b4 i head off to my futsal games. matiklah badan aku kena paku flat abih main badminton futsal gitu kan.


mamat x perasan hensem ni suka amik gambo pelik2 sket....semua gambo akak ngah main badminton and lawan futsal sume diamiknya. mmg keje dia jadi photographer je. dah ikat kontrak ngan akak, kalo akak ada game dia mmg kena layan segala permintaan akak utk bergambo.


think akak main for 5 sets but semua hancur lebur. a very bad nite for me.


tengah2 main, coach panggil akak cepat tukar baju for my futsal, team lawan dah main. badminton court wt futsal court akak sebelah nyebelah ajer, in the same gym so tersangatlah senangnya. campak je racket lam locker terus salin baju x perlu stretching since akak mmg dah sejam lebih melayan badminton earlier.





jersi ijau ni besarlah, aku mintak size S but yang dpt manager akak bagi M size. yang pasti it s a good fight, fight ke? rasanya idak....pihak lawan bawak anak2 dara menggetis gitu, sume below 24 yrs old. pihak akak sume above 30 ngan title mak orang. ada pun sorang 2 je yg lom kawin.



coach membebel pruang prang2. ye le ye le...nnt i make sure kita menang pasni yeah. kalah le dik, ko hengat menang??? mana hannan? matiklah dia bet USD10 ngan akak. masin mulut ko hannan weii.......




korang nak tau tak bape kitorg kalah. 14 berbalas satu.

akak lari dululah. lariiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk





8 comments:

Hannan said...

hehehe... bukan salah mulut saya masin kak.. hehehe.. tgk kaki akak dah tau dah kalah menang.... xper2.. teruskan usaha murni tu ek.. camner nak lawan team saya camni ek? xkan saya kene ambik player main pakai kerusi roda ek?

Equilibrium said...

tak...tak...tak..saye yg slh baca..bkn patbelas kan....bukan kan...uih..domam saye tgk score....x caye..x caye....huhuhu!!!kak..saya dah siap jogging kat sini tunggu nak balik msia nk lawan team akak...xpe la kalu camtu...saye kira leh baring jek la kat tgh court tuh nanti ek? anyway,syabas coz berani berlawan :)

Rickywan said...

Kak red...wa caya sama lu la....walaupun kalah, kt harus berjuang hingga ketitisan terakhir,
Walau pun kita terkeluar atau pun kalah, biarlah kita keluar dgn bermaruah.....itu pegangan rick...
adios..

kujie said...

wa'a............patblas? erk...satu team tu campo coach, campo tukang bawa air..cameranman...sorang pakat blk bawa telOq sowang sebijik!!!
Tak pa Kak Red, len kali ajak kita makcik² mak² owang ni jadi pom pom gerl.

p/s Kak Red...apesal pic pihak lawan pn tk moh letak...sabotaj nie..mentang² depa tu aweks

Shah said...

Tanya sikit boleh tak? Apasal your badminton partner (abang baju kuning tu) pinjam kasut sukan u pulak? Merah menyala kasut tu...

Pato & Pearl said...

Perjuangan hebat tu K. Red. Janji jangan menyerah kalah...

Pearl

Pato & Pearl said...

Perjuangan hebat tu K. Red. Janji jangan menyerah kalah...

Pearl

Abdun N.A. said...

Ooi, athletic tul kak red nih