Saturday, February 24, 2007

Iklan


Hello world! Oh No, I dont like Mawi!!!

Hello Kak Red's readers!!! today is Saturday, Saturday got no Samarinda, Saturday got no Lost and Saturday even Sunday are resting days for everyone. So Sandra and Peter will take a break for these 2 days, back on stage on Monday - hikhikhik......

btw, cute tak the 2 little gifts for my fren's baby ni? This is for a new baby born and her name is Maira Aleesa. She wont be using it immediately lah, tu purposenya akak beli. i know ppl will usually give a present yang betul2 utk baru lahir nye, tp akak beli utk after few months nanti boleh pakai so the parents dont hv to think to get it one anymore.

anybody is carrying a baby right now?


today's badminton memang hancur! akak main 7 sets, semua kalah. yang paling tragis was the last set 15 berbalas kosong. if you want to play me, make sure akak nye pala ngah runsing, bila pala akak runsing, akak main cam poyo2 jer. Napa akak runsing?

Sibuk ko nak tau kan..coz while playing this, Boss akak jap2 tepon, jap2 aku kena layan dia jap2 aku sambung main jap2 aku kena layan call dia lagi, camne pala aku x runsing.

15 kosong..hishh!! malu malu!!!




gambar2 ni lak while we had our lunch at Coffeebean KLCC today - together wt Reita and Isis the hanak hekan belatuk pari akak....






teka teki hari ini, milik siapakah setiap kaki itu??




akak nak uji gak kebijaksaan korang.....




9 comments:

Hannan said...

kak red. saya ade satu cadangan menarik giler babeng punyer!!!! kite lawan badminton nak x? hehehe.. han pon baru blajar main badminton ni.. siyesss... so nak kasi adil... kalau kak red dpt 5 point lwn saya... kire akak menang... and setiap set yg akak menang saya blanja 1 frappucino kat starbuck.. tapi kalau akak x sempat dpt 5 point.. n saya menang... akak kene blanja kite frappucino... adil x?

mad redo1 said...

uuhhhh... the first commentator for this entry

Are for real red lady? You too do not like the SMS king? You are stealing my heart, hope your hubby tak marah gurau2 borderline dah ni...

Next time, switch your phone profile to silence when you are engaging in 'physical' activities...

Have a good weekend, Red family... looking forward to the 3rd part of Sandra & Peter saga...

alamak... beaten by hannan le pulak (sigh) commentator no.2 jadilah

Equilibrium said...

hok aloh!!! teka teki x mencabar lsg...hok kasut merah tu kak merah nye larrrr...hat 2 lagi haku pedulik hapa! kan kan kan...nape saye kata hat merah tuh akak nyer???? sebab tu jek kaki plg kecik dlm gambo tuh...kwang^10....

sayda said...

terkejut tgk baby chair on ur page..ingt kan nk ada org baru lak in ur fam.. :D..
neway, udah terang lagi bersuluh la yang d 1 wit red shoe tu is yours k'red..kan kan???

kujie said...

Kak Red " see my leg pes ma'aaa..........."

kyrell said...

we want sandra and peter

najmir said...

yg merah tu of course lah kak red punya...ha ha ha ha

ZeMMs said...

Yang lagi dua tu bleh tau sape punye kaki.. tp yg pakai kasut merah tu.. hmm sape lah yek? :P

Ah.. FYI, dah linked u up ;)

Pasal chess tu.. sure la bleh main. Champion nih >:)

goddessisis said...

hahhaha
picturentu pun masuk sekali ke
ayseh malu gilos~