Monday, February 26, 2007

Renjis dipilis...



A lovely sunday, to hang out in Putrajaya. We were here since noon for 5 hours, tolong menolong bantu membantu for my cousin's wedding.


The toll gate keeper, get ready to do the colleciton from the Pengantin.


wt my 2 lovely sisters

Abah, sirman and kids - getting tired





Mak hugged me so tight coz akak actually dah nak terjatuh kat lereng bukit tu...pakai lagi kasut tetinggi kan!!!




My bro, Epi and my sister Anya wt little girl.

Wana, my little sister in law

the cousins

gegirl leka makan ice cream potong...

and her mom cant stand it, mengicak sket



nice post abang!


now it s time for us to be the Pengantin plak..



my best cousin - Affida

the youngest kid in my family - Batrisya, my bro's daughter





mana Pengantin laki aku ni




Sandra and Peter will be back on stage, soon. Another full working days ahead - Cheers!!!


8 comments:

mad redo1 said...

wuuuu chantek baju, simple tetapi menawan...

fuuhhhh jadi pengomen pertama...

Rickywan said...

Nampak lawa kak red..., masa pakai baju warna unggu duduk kat atai plamin tu, sambil habaq.." Mana pengantin laki aku ni" heheheeeee...posing lagi akak aku ni...

Equilibrium said...

Nak jadik pengantin gakkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!! best! Ala..omak...kawenkan aku...lalalala

Abdun N.A. said...

Eh, rumah pengantin ni, bnyaknyer parking lot dia.. :o

Azer Mantessa said...

congratulations to the newly-wed.

nice pictures.

ZeMMs said...

Aih kak... takkan dah rindu nak bersanding semula kot? >:)

Pato & Pearl said...

i love your last posing....in deep thoughts tu....

Pearl

fiebie said...

aiyoo, dah berdiri atas satu tangga pelamin masih taksama tinggi???

larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk