Wednesday, February 14, 2007

Shoes Day...vs VD



if i were to celebrate VD, if someone asked for a great gifts that i ever wanted - at least 2 inch of shoes are in my wishlist (not including the perfumes of cos). i dont celebrate it, even i m look so modern mom and wife and lady, i m still not convinced to celebrate the budaya yang bukan budaya kita.


for me, love is every seconds, is every moment. even i m having an argument moment with sirman, love is still apart in blood.




so apa motif gambo2 kasut wt VD?





i dont receive a bouquet during the VD, except my bday or anniversary. so today, is a promotion day for my shoes, a few from my hundreds of collection.




bukan sebab aku kecik and cute yang suka pakai kasut tinggi, but this we call - satisfaction. kepuasahan hati bila kita dapat memiliki hobby that someone call me crazy. but i do.




this is only a bit from the hundreds of my collection, the rest u can find it in my car boot, back seats of my car, some in sirman's car boot, half in my office, half will be given away to my ipar duai yang lucky to have a same size wt me. btw, im wearing size 5 - malaysian size.




berkasih sayanglah setiap hari, tidak perlu menunggu hari yang bukan patut kita sambut.







do you know, shoes can be a weapon to a lady like me? try me once, i will demo it to you. try larrr....




7 comments:

Pato & Pearl said...

I guess your best friend used to be Imelda Marcos..hehehehe

Pearl

ak_0143 said...

imelda marcos? huhu...

well selalu je jenguk sini... tak smpat nak ngomen... mcm ckp dulu la, buat maraton je baca blog2 org... kdg2 siap save lagi nak baca kat bilik...

byk giler aktvt kak red ek... aktif gila... keep up the good work sis!

mad redo1 said...

definitely you'd be the envy of my other half... definitely definitely...

Hannan said...

saiz 9 ade x? nak pinjam nanti biler nak lawan futsal ngan akak la... hahahahaha... adieh... senang2 jer die nak nikahkan org ek... oooo.. mentang2 la saya ni hensem... xper2... saya sedar diri ni kak red... hehehhehe

fozalin said...

huwaaa jealous ngan kasut kak red..... i dh "lame" x pi shopping kasut.... last pi shopping kasut pun last dec... hehehe (btw i pun hantu kasut)

nikfarizah said...

cantiknya kasut2 you....mana selalunya you beli kasut?? I pun suka kasut......

Lizy said...

Very nice collection of
heels
..Good pics..