Monday, October 02, 2006

I am OK

im ok. everythings r ok...

they both are ok already from their demam panas.

mooncake festival is coming, donno apa ke mende nya tu but abang will be on leave. dia kan sekolah cina..so sekolah bagi cuti.


gegirl dah ok a bit, susah nak makan ubat demam...masuk lam ribena, sustagen n susu pun dia leh rasa ada ubat lam tu..so tu pasal lambat kebah - terpaksa bagi ubat bontot akhirnya.


nxt wk onwards....another tough rough days for me, apa nya ek? keep guessing u guys....



she needs the mom's comfort




abang demam, but we brought them to Mcd to cheer them up....



when she s at McD, x de lak demam...kids are so unpredictable!







yey!!!

3 comments:

ArcHmaL HatiEmieY said...

hi akak ku sayang....

cam ni.... kuarkan sora dari perut yek,... lontarkan suara tu... bulat kan suara.... soprano yekk...

la la la la la la la...


try lagik skali...


la la la la la la la.....


it's good to hear both of them getting better...

so do me n my biey... dia demam teruk... 4 hari tak keje... pun dah ok...


sorry tak buat promo... merk bz nyeh...jumaat tu merk g opis kejap pastu trus balik... tak sehat jugak...

musim kot... lama dah tak sakit... sronok gak leh lepak kat umah...

apapun... hope gegurl getting better soon...


muahs muahs muahs*bukan tuk ko kak... tu gegirl, abang n "abang"*



...hello airasia, tiket g togo ada???matilahmak

Azer Mantessa said...

mang susah nak tipu bebudak tentang ubat :-)

MAKosama said...

aisayman...osama dan tsunami dah bosar....tengok depa windu laks kat gerabak-gerabak di wumah...Nenek mak kata jeram pala ngan air asam kalau domam paneh sangat, doktor mak pulak suruh kasi neurofen, gitulah bunyinya.

muuaahh....comel anak mami.....