Tuesday, October 31, 2006

Bila Kak Red bertambah anak....



kak red ngandung ke?

suka2 korang je kan...

ko nengok, anak 2 akak bertambah jadi 5...tambahan 3.


makan jangan sepah2!



tido tido!!!



banak banyak2, agak2 penat nak jaga anak2 korang, post je anak2 ko kat akak, tau lah akak nak jaga. ni hasilnya bila kakak kandungku nak berjalan, jalan mudah, import export anak2 ke rumah akak red korang ni yang baik budi menjaga anak2 buahnya....




9 comments:

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

makmerah ko x riso ke kot2 la kakak ko baca blog ko nie?? ikikikkkkik ..sure hell nyer bila baca ko nyer last komen 2 ..

Abg IM! said...

akaq red, iols nak duit raya ....!

Fish of Pisces @ 5th_E said...

ngehngeh.... meriah :P baby sitter rasmi katanya

kr-sms said...

back in town, arini spend 1 janm baca entry hehehe apa pun selamat raya, bile nak jemput umah terbuka ke, kenduri ke???

ArcHmaL HatiEmieY said...

pepets laa bloggger ni kan ... dr smalam aku nak carut tak dapt2...



carutan untuk hari ini...


larat ke ko nak beranak reramai tu...?? i tau laa abg *kita* tu mampu...masalahnya u tu larat kee??lobos nnti...



matilahmak!!

K@ssim Sel@m@t said...

wah.banyak anak segera ek...gurau2 jer.
sis. red bubuh ler shout box kat blog ni..boleh ler conteng2 jerit2...hihihi

Affy Ronan said...

mak merah mengandung lagi ke..hehehe..ape ape pun tahniahhh

Ujang_MD said...

Semekom kak red.. tumpang singgah sat na... tengok keindahan warna merah phew..

Ujang_MD said...

akak... re u pregnat?? muahaha..