Thursday, October 26, 2006

2nd Syawal...





the day 2 syawal for akak, it s a bit x tired sangatlah but woke up wt sinus le pulak...so akak terpaksa makan ubat b4 we go out, hawau nye ubat, ada drowsy le pulak. so bayangkan akak kat umah orang beraya ngan mata terpisap2 menahan ngantuk. sudahnya asal dok lam keter je while odw to umah sipolan sana sipolan sini, akak terus tido jer...anak2 tunggang terbalik lam keter pun lantak korang lah. sib baik abang and gegirl punya cousins x nyibuk lam keter sama, kalo idak mau dema bersilat bagai, lg akak pening nak jaga.





penatlah kan raya2 umah orang ni, seriously, we went here and there wt 3 cars. x semua adik beradik akak ada tp still it s a big family for us. along akak x balik lagi, probably he will balik on the weekend, sekali arung nak sambut mak akak ngan adik bongsu akak yang masih di mekah pulang pada raya ke empat ni.


wt my sis, Anya and my sis in law, wana



he is already 65 years old..


epi lak mls nak join beraya2 ni, ..bz with keje part time dia though his full time job bagi cuti seminggu. orang muda orang bujang...bukan rajin ikut jalan2 raya ni. ikut akak pun malas gak, tp kerana dah tau pangai abah akak nak anak2 dia yang lawa jelita ayu ni mesti ada sama, so kenalah akak panjangkan langkah.




rambut akak dari mengurai terus kena sanggul dek tak tahan kepanasan ngan kerimasan segala.





project beraya utk 2 syawal tamat at 11pm....



7 comments:

wan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
wan said...

wah wah wah...bukan main suker lagi si abang tuh ambik gambor tuh....

ArcHmaL HatiEmieY said...

hamboi hamboi hamboi...**eh cam azwan ali laks...cchhoii!!1**


raya sakan kome yek... tak hengat ni beraya... hari ni pun ray lagik ke...


mek kat opis dah voley...??*nanges*



nntikan entry marathon raya dariku... dinch ado gambow....

rushmurad said...

waaahhh............ sempat hupdate blog nih raya2 time... ayoooo... kita ni dah terkangkang-terkoyak gamaknya... ramai org datang, banyak rumah kena ziarah.. ni pun jengok2 jap blog. apa pun kaler baju melayu kita srupa ler, purple... but kita dgn abah jer yg pakai light purple or lilac.. lelain dark purple mcm kaler Redmom family... tak nak buek open hse ker?? nak mai kl weekend nih.. anyway... selamat berhari raya...

K@ssim Sel@m@t said...

cewah cantik umah sis. red ek, rajin sir man ngecat...rupa sir man ada iras2 salleh yaakub...ensem ler..slmt hari raya dari sy lagenda buta.

marjan said...

comment apa yang kene delete tu? :D.. tak sempat pak cik nak tengok

Affy Ronan said...

wow..buai rumah mak akak pun kaler merah..heheheh