Monday, October 30, 2006

Oi...

bual2 kosong kejap


korang dah ngk umah si DZ tu? besau kan?


lawa kan siti masa dpt anugerah Datuk....x lama lagi ina kulai lak dpt. tekedu le mawi! si mawi tu awat byk benor gf nya, jap pinang ngan org ni jap ngan budak itm lah. tapi kalo ikin pelakon seksi terbelah melah tu lah jadi pilihannya - emmm!



masa akak served another menteri dulu, Dato' ehem2 lah, kang kalo aku sebut nama dia kat sini, mampus akak ko ni kang...dia nak build umah bungalow cam ala2 umah si DZ tu gak lah....siap ada lift lagi. aku dok kena baca layout plan umah bungalownye tu pasal akak tau. gamaknya dah sibuk kisah DZ tu kan, kalo dia dato' tu buat gak umah dia, mau pembangkang and pemerintah buat cam DZ kena tu kan...


dahlah..tu jer..


iklan ari isnin. ari monyok kene keje...



arini akak malas nak masak. sumbat anak2 ngan burger king je boleh x?


wui...bercinta tol aku nak balik lam jem2 ni kang...




4 comments:

ArcHmaL HatiEmieY said...

sapa DZ tu?

tak tgk pun pic CT dpt award tu... tak amik tau pun... dulik hapa aku kan...

merasalah jammed tahap cipan nak balik yek kak!!! jgn lupa bawak roti naaa...


matilahmak tetengh bz pun smpt nyinggah blog!! aku tensen laa...

MAKosama said...

ghumah DZH pun ada lift? Trend skang kot, tiga tingkat jer mesti pasang lift. Org kaya skang pemaleh. Mati tingkat atas baru tau...nak turun bawah kena 'berdiri' gak.

Mak dah tak minat mawi...romeo, lupa diri...tak suka tak suka...

wan said...

Red...memang betul pasal mawi ngan minah tuh...nanti aku citer lagi detail wakkaka...

Anonymous said...

aku nak je suruh akuantan negara check tax return dia, byk sgt ke duit dia. hmm setakat local council x kot.