Tuesday, October 03, 2006

Paku!





tu dinding tu, nak kena dipaku. paku habis-habisan.

akak dah lama sangat x memaku. adalah lam seminggu. tapi kali ni kena paku sampai lumat paku tu akak cucuk ke dinding.

sok lah akak paku ye.

sok jugak mungkin ada yang mengerut2 dahi gamaknya.

sok akak akan dipanggil Prof Dr Kak Red.

ntah2...Menteri Sains Alam Sekitar - YB Kak Red.

silap2 akak kena cop as anak didik Kalam Singh Walia.

x kisahlah apa2 pun hangpa nak panggil, yang pastinya - paku sudah di tangan...gelanggang sudah pun tersedia, gabus pun sudah menanti tari gemalainya. tunggu sahaja esok hari.


kalau itu namanya soalan membunuh, sebenarnya...kita take it easy, tiada benda yang tidak boleh diungkaikan. tidak ada sejarah yang tidak boleh diselongkarkan, walau 30 tahun lamanya.


nantikan esok hari.


1 comment:

MAKosama said...

Jadi PA Menteri nak?