Thursday, October 19, 2006

Suamiku bertambah umur...



akak nak try ckp pendek2 je leh tak?

aku ni kalau dah dpt kibod, semedang menceceh tak ingat dunia.

4 pcs of shirts


so today, di bulan ramadhan yang mulia dan bertindan pahala ini, di hari bahagia on the 19th ni, akak nak wish a lovely happy birthday, untuk suami akak.

add in wt 1 set of 'adalerrrr'....



he is my bestfriend, my soulmate and my love - sapa berani nak kaco laki aku, nak ngorat laki aku, mai hang sini...cek nak singkap sket hang nye baju, mai sini meh.....
(ko nampak buku lima akak ni x Mal? syoh syoh!)


jadi wahai suamiku yang amat dicintai....


add in lagi wt 1 slice of cheese cake


saya isteri awak yang baik budi pekerti, yang comel cute dan jelita ini serta lazer das2 tapi kat awak saya sopan santun gitukan, through blog saya yang awak jaga ini jugak, i nak mintak maaf zahir dan batin, pagi raya i salam maaf lagi ye..ni advance lah yang....

served at dining set


he reached home from work at approx 12midnite


panjang umurnya..panjang umurnya suamikuuu.


semoga hari lahir awak ni, awak bahagia, and seronok ngan kami and keletah anak2 yang manja...specially gegirl. semoga awak x lupa daratan, semoga awak ingat asal usul walau kat negara mana pun awak berada and walau currency mana pun yang awak pegang, ingatlah bini awak yang mata duitan ni...... korang tau x aka rasa akak dah jatuh no 3 lam priority laki akak lah, first anak2 dia, specially gegirl tu, abang and pastu akak..hem...


amboi sakannya



enjoy the gifts! bini awak dah rabak, pagi raya tolong bg i duit raya lebih2 sket ye, i dah kopak beli adiah bday you ni tau!


thanks Red!!



to my sirman aka bigdaddy - http://ashterix.blogspot.com aka my number one back up and supporter for Bloggers Idol 2006 - we love you and happy birthday, may Allah gives you good health and rich rich rich as well.



u see this..im broke already ok! i need my diamond sets as a return



with love from Red Mummy Abang and Gegirl....



next, 23rd Oct, raya eve - Abang's birthday pulak...!!!

5 comments:

Abg IM! said...

Sudehhhhhhhhhhhh!!... segra uols menuju ke blog iols! Dedikasi untuk uols sbgai Juara BI 2006!

ashterix said...

thank you mummy, abang & gegirl!
isshhh mane ade awk no 3, of cos no 1 :)
luv u all too muahhhhhhhhhhhhhh!

-Big Daddy-

ArcHmaL HatiEmieY said...

overlah kak red... cam laa luak laki dia....


kita share share la... sib baik i suruh u beli perfume tu... kao ikut u nak beli minyak atar mydin tu je kan .... *matilahmak kene maki pas nie*...



to abang yang tak tau nama n tak penah jumpa...hepi besday to u laa... wish u health welth n prosperity with beloved!!....

tu dia ucapan besday...

Affy Ronan said...

hahaa..kak red..gegirl nape x pakai baju..sempoi r pakai pampers..abg la mate ngantuk je..sirman asyik tersengih je mcm iklan colgate..hahaha..ape ape hal happy buffday..lepas ni..pagi raye bau dunhill

Leilanie said...

To Ami........
HAPPY BIRTHDAY TO YOU.
:)