Saturday, September 30, 2006

Oh no!

something came up.

im so not in a very good condition. wt lots of things been happening here and there. i just wish some miracles will happen.

i need some rest.

both are not well, been few days already.

im truly sad wt something, i m indeed gotta be more careful wt that 'something' too.

i ll be back - soon.

rests for few days..

4 comments:

Affy Ronan said...

akak..affy dah update kan untuk promo akak..tambah tambah la ape yg patut..all the best..allah akan berada disisi hamab yang benar..bak kate bawang putih..haha

Azer Mantessa said...

selamat beristirehat :-)

rushmurad said...

RedMum - kat area Red Potpet Satu.... macam tak manis plak ada perkataan pondan sundel.... macam tak sedap pulak jadinya... marah RedMom macam tiada hentinya... macam tak putus2 entry pasal 'dengki khianat ni'. memenuhi ruangan blog RedMum... nampaknya mereka yg cuba buat provokasi ni berjaya.... sebab RedMom memberikan reaksi yang tak kurang kerasnya walaupun RedMom mengaku menjadi 'air' untuk berlawan dgn api.... yg jelas dari penulisan RedMom.. u juga masih membara, masih berapi-api, masih merah menyala.... mungkin ini cara RedMom... blog RedMom.... RedMom mempunyai sepenuh autoritas ke atas blog ini dan tulisannya/paparannya... mungkin Ramadhan ini dapat 'menyejukkan' sikit hati RedMom...

Red Mummy said...

affy - thanks so much ye dik.

azer - salam muhibbah di bulan ramadhan.

abang tepak sayang,

terima kasih kerana menegur. kak red noted on yr comments, sebenarnya word pondan sundel tu pun kak red x tau maknanya tapi macam sedap je diletak, anyway, i admit my mistake on that. i ve taken it out.

furthermore, kak red sudah tidak kuasa dan tidak melayan lagi kerenah2 lalats itu, kak red dah lama over since Cerita Kak Red keluar hari tu. cuma Singgah Sat keluar selepas kaki2 kak red menyampai2 lagi ke telinga kak red which i said, dahlah dahlah....

entry OH NO ni sebenarnya terlalu simbolik. it s not related to mende2 yang abang tepak maksudkan.

mehlah kak Red ungkaikan ye...

it s about my kids. they both were not well since thurs till siang tadi baru kebah. itu pasal kak red nakkan rehat from update blog, due to that.

that 'something' pulak is pun pasal dunia luar kak red. tidak ada kena mengena lagi dah ngan segala2nya itu yang abang tepak maksudkan.

let s move on..im ok already. kak red, anw, greatful and thankful for yr kindness to tegur kak red, i welcome it so so much, dengan gaya bahasa yang tidak menyentuh hati dan menggugat perasaan.

cuma, kak red terpaksa jugak tutup cbox ni buat sementara till BI finishes. x larat nak delete2 msgs2 yang bembukan, coz potpet 1 kak red x leh view from office, so it will burden my sir man to keep checking on it. lagipun, ada kata2nya yang terlalu tajam, kawan2 kak red pun terasa hati, so bila kak red x dpt baca, they will keep calling me and i hv to take responsible on it.

insyallah, bila BI dah abih, kak red buka lah semula.

dont worry about me, kak red x de dah nak membara2..kak red orang yang tabah, terima kasih sangat byk2 ye bang tepak.

tegur2lah kak red jika terlihat kesilapan.