Friday, September 01, 2006

ECLIPSE

adoi akak ko mengantuk arini tahap gaban sungguh. seharian cuti merdeka akak bantai tido, coz akak layan chess sampai kol 2-3 pagi dah tu mlm tadi x leh tido langsung. so akak pun layan le lagi chess sampai kol 4 pagik kooo.

sedo2 laki akak kejut, hayun aku pi keje ngan mata mengantuk nye. opis punya lengang coz ramai sambung cuti2 merdeka. keje leh bilang ngan jari, nak tido pun x de port so akak melayan emails membuntang je lah. sib baik ramai kroni2 akak yg keje, so active lah mata akak pagi ni. by lunch ejat called ckp dia dah ada kat klcc, merewang x de port nak lepak since cuti kan, so kitorg pun headed to 4th floor, makan - as usual akak hanya num teh tarik coz nasi lemak pagi td pun kol 11 baru telan.

akak jalan2 ngan ejat pas makan tu, rounding - tgk baju kids lagi, and pi butik eclipse. this is where i always get my latest shoes and skirts. pangai akak dr dulu, collect shoes. at least in a month 1 or 2 pairs mesti akak beli, benda wajib selain baju. tp akak dah pasang niat few months back - no more new shoes. tapi akak gagal lagi ari ni. ada byk new arrivals yang sungguh menyentap2 naluri akak untuk memilikinya.

makanya, 2 pasang sekali rap akak beli, one is beach colour and one is black. red x de ok, red is not suitable for office use ye adik2. geleng pala ejat tgk akak nye ni ngan kasut pelbagai dok try eh x kena, try yg tu lak pun cam nak dedua, sudahnya itu lah yg akak amik. hoeyehhhhhhh!!!

begitulah ceritanya si hantu kasut.

niat terbaru akak..no more shoes for the next 2 months! bolehkah aku menunaikan niat ini? let s find out, next month and so on....daaaaaaaaaaa


3 comments:

ArcHmaL HatiEmieY said...

yes...leh carut duluk!!!


hantu kasut ghupenyer...

matie ler teman hantu spender!!!larik!!

ashterix said...

bila nak banjer kasut daddy ni?

wan said...

Rthis time Red Mummy shows us the real life of a woman.....Always have a fond of shopping.....hahhaha Way to go Red Mummy....she is full of honesty and sincerity....Again what more can we ask from a good blogger???