Wednesday, April 04, 2007

Sick Kickstart!!!




When was the last time u did your medical check up? Bukan bila dah sakit br pi jumpa doctor dik, ni like mmg nak buat health inspection 100%, blood, heart segalanya lah. Bilo??


I ve been coughing badly for the past 2 wks. Even my 2 colleagues blamed that their fever/coughing was from my virus. Hello?? Could be! And my style pulak selagi ubat stock ada lam fridge selagi tu lah akak x kuasa nak pi clinic. But since cough ni attack at nite and morning, lagilah akak x kuasa nak makan ubat. Akak dok mengisap strepsils jer, sampai busuk2 kentut aku x gak baik tekak ni.

So this morning, since my beloved boss is not around, I decided to go to one of the famous specialist centre in the Twin Towers. got there at 1040am, ingat nak buat normal check up jer but pastu sambung buat x ray gak. But to see the doctor for the first round jer dah took me more than 30min. sampai akak tertido kat couch at waiting area tu. X ckp ngan tu, pas buat x ray pun tertido gak lagi kat lounge area dia, sampai staff nurse terpaksa kejutkan akak. Matiklah air liur meleleh2! sib baik in a private room!


Bengang tollah ngan service yang slow gilos kat specialist centre ni. And I finished everything only at 1235pm!! Damn it lah… Ngan x de hand bag, coz turun bawah pun berlenggang wt wallet and hp saja, so went to get my lunch, n my kelig pun siap order suh tapaukan. And wt the xray envelope yang besau gedabak, 2 bekas tapau nasi, drinks..mmg tangan aku x ckp. Tp tetap nak maintan vogue gak ni.


Sebab akak bengang wt the 2 hour waiting…I pamper myself wt this.



The colour looks similar wt this blog kan? tak pun wt this one?

What else can I say – it s all red mar……..






7 comments:

Lestat said...

xyah nak menten2 vogue kak red..kang tgh duk vogue-vogue..terpelecok lak..haa..kan naya..habis lak nasik n air tu..

fozalin said...

nak satu gak kaler cam tu.... huwaaa

nikfarizah said...

RED is everywhere.....stay RED!!heheeheee

The Pisces Man said...

So, Kak Red sihat tak? Tak sakit apa2x kan? Hopefully, Kak Red sembuh cepat...

Air liur meleleh Kak Red tu kaler merah jugek ke? Mana tau, termimpi jadi vampire, suka hisap darah orang. Ahak ahak...

evil_shandye said...

kite pun batuk jugak skarang nieh. huhu... cian tak?? o_O

wénkt said...

lupa blog wan kah?

sayda said...

x sempat register kickstar tu..last week x blogging..huwahuwa..
ada chance lagi kah??

ngeh ngeh