Tuesday, April 24, 2007

Chiropractic....


NO!!!I SAID NOOOOOOOOOOOO!!!!

i m not wearing maternity dress, itu baju salinan for my chiro. best siot! remember i told u that my body yang pain gila due to my supersports yang x henti2 for few months already? so today, my boss and kelig asked me to join them to do this chiropractic.



Dr Juan, the african chiropractor suh akak pi buat neck x ray. ada tulang belulang akak yang tak berapa teratur kedudukannya. nak kena pi x ray lagi?? alahai............


while i was driving back home, sirman told me that there s an envelope for me from Kota Singa. Sapa lagi kalau x dari Pearl - the Advokat Jemputan for this week's BKS. A token from Cambodia- matiklah dah 2 shawls akak dapat tp satu hapa aku x anto2 lagi adiah kat dia.

Pearl, u will get something from 'somewhere special' in June, the place that i m going, very far far away. sabar ye and thanks a bunch. pasni bagi kain ela ke, jam tangan ke, handbags ke, perfume merah ke - mik ko, wishlist lagi akak bagi ni!



Have a good long holiday everyone.

16 comments:

kujie said...

Yongli dehuiishou, Kak Red

awai lagi dh wish hepi oliday...:p

ah so arr, tu baru depa hapai sifir lum lagi tiap tahun wat projek tanam taugee..hahaha...skrg ni pokok taugee anak2 dah 4 inci lo...tiap pagi dok ukuQ

Lestat said...

tak sakit ke dia duk tekan2 n tarik tulang belakang tu kak..kalau aku mau jenuh gak menahan dgn kenyitan mata yang..yang..yang apa ek..

Equilibrium said...

kat ner saya nak xray otak saye???situ buleh???tengkiu

Mazudi said...

CHIROPRACTIC..?
Never heard of it. Sakit ker/

Dah tukar url dah.

zeleonnicai said...

kak red miss u so much..u miss me x? sori la lame x dtg sbb tgh saat2 kritikel.. kedit tenet abes duit poket pun habes adeh~~.. NAK G JAUH? Dtg Russia kah? meh la dtg tmpt zeleo kat russia nih..walaupun x besh tapi ade la 1 -2 tpt yg zeleo ble bwk jln2. tapi klu kak red nak g moscow ble soh hannan bawak jalan2..matila hannan aku dah promo ko. moscow lagi byk tmpt nak jenjalan....heheh~~

Pato & Pearl said...

Puan.Red..glad u like it!..one day you'll reach Cambodia lah kan..tu jadi motivasi...
Kain ela?..jam tangan..? tunggu i jadi tauke balak besar lah ye....nanti boleh kasi discount ye..wakakakakakah..

Puan Pearl (first time kena panggil puan..macam madam madam pulak..hehe)

Dyra Jay said...

Nadh nyer share ade tak? Kekekeke. =p

Good day kak red!

ween said...

kak redddddddddddddddd... howwowyou? syok tak pi chiro tu? was it any good? do you feel better. I want to try oso lah.. sakit belakang melampau ni!!

sayda said...

tu tanda org2 dh tua ni..x minum anlene la ni kan?
hehe..
kidding~

darling8tabby said...

hepi holiday red! next week lagi panjang cuti kan

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

happi agung's coronation holiday esok!

from peedee with love.... said...

ni ape ni sumer nak g holiday...aduh jeles betul!!...aku pun nak g holiday gak la...ader idea?

hepi oliday kak red....!!

:-)

Hannan said...

chiro huh... dah xder keje dah kak red ni kot... heheheheh.. xper2... at least doc afrika tu ade la jugak keje ek... heheheh,, lain kali suruh jer anak2 tu pijak blakang kak red.. sure betul balik vertebra2 tu..

epelijau said...

mcm best je dibetul2kan tulang belulang tu...epi oliday!!

fireflies said...

bestnya kalau ditekan2 kat tepi tulang tu kalau bunyi keruk keruk huhuhu...mcm tu ker ek?

ak_0143 said...

lor... ingat kan mula2 kak red mencarut ape la... chiropractic???

siap nak bukak kamus lagi deh tadi... sbb page lambat load... cnntion kolej biasa la...

well apa nak dikata, kak red kan aktif... just jaga kesihatan k!

nanti kak red sakit sapa nak menceceh panjang2 lagi? sapa nak judge bks? sapa nak pegang title bi?? sapa???

take care ya!