Friday, April 13, 2007

Epi's Day...



while this lady is bz working and kejang kalut urat keting segala, few of her family members went to Ipoh for her brother's convo.

oh, this is Epi, my 7th bro. he is my 2nd assistant after Nana and before Adik the youngest one. We are quite close, he can share his gf's story to me, he can share his 'broke x de duit' to me as well. Dia ni pun bodyguard akak and anak2 jugak tau.



mana le anak bujang aku ni...

ampun mak abah, ampun, terlajak tido...


since he is an active reader of my blog, i wont puji lelebih coz he will kembang semangkuk taman permaisuri. but wdh, the morning that he is supposed to be at the hall, dia boleh bangun lambat and datang lambat (coz dok tido kat umah kawan) yet his parents dah sampai awal gila (coz they tido at my auntie's hse)...



epi epi....kat mana2 pun ko mesti x punctual kan!




the happy faces of the parents, so proud wt their son, terselit gak gambo sirman wt kids since sirman ni payah nak bergambo. jangan tanya mana akak, kan dah ckp akak ko sibuk bekerja membanting tulang dan keringat di perjuangan tercinta.




and sebagai anak bandar yang jarang jumpa tanah, they got so jakun and sirman leh biarkan anak2 akak aka anak2 dia gak lah, bermain pasir dan tanah dan bercucuk tanam. tu pasal dema suka kalau mak dema takde, kalau mak dema ada, jgnkan pegang tanah, pegang penyapu tu pun aku dah naik angin gamaknya.





and thank god, it s FRIDAY today!!!!









7 comments:

joey said...

congrats to you...sebab adik akak dah graduate...ensem..wakakakaka

anyway...bila lah aku ni nak graduate...huhuhuhu...

zeleonnicai said...

kendo la adik akak..ble jadik adik ipar? matila kena ketuk larikkkk

darling8tabby said...

congrats to ur adik..
ehh red, u orang perak ker?

husz said...

HEY EPI AKU PUNYER!! TAWWW !!! DAH CHOP DAH!!! hohohoho

zeleonnicai said...

aahh..best woman win..matila mengaku woman...

intankamaruddin said...

Takot la kat akak!(Tp nk komen jugak!Huhu.)*menggigil*
Terbayang akak redmummy naik angin tgk anak pgg penyapu.
T_T

wénkt said...

eh.. ada eiffel tower...