Friday, November 10, 2006

Y - my personal tailor





his name is Y the darklighter.


nama cam ganas kan?


but after knowing him for quite some time, he s a type yang very the seronok to be with, dia cam archmal gak lah....one of my fav adik2..not forgotten ejat ujang affy isis izzu eh ramai lah korang kan.



so akak telah disponsored kan oleh bakal pengantin, my little sis sepasang kain ela utk dipakai pada hari persandingannya. wpun kain ela tu bukan taste akak, but since the thought that been given by nana, kenalah akak tempah jugak kain tu.



Y is a new tailor for akak, so y dont akak try him to serve akak kan. tgk camne gah nye idak jahitan kain baju dia tu. beads pun dia akan buat gak, of cos 2 stgh inci penuh kena letak cam bj purle open house tu also.


Y - warning ni, x lawa baju aku, siap ko 8 entries akak paku kau lam ni nanti!


ko nengok adik akak nye sayang ngan akak, tailor datang umah akak amik ukuran baju badan aku ok! ko ado?? datuk siti pun kena pi butik michael ong tau!


but penyakit si Y ni kan, time org nah sibuk main chess tengah2 malam buta, tengah org nak buat taik mata dia baru nak terpacak depan umah org. dah tu bukan nak tekan door bell bagi salam ke hapa, leh tepon tu 'kak, aku dah kat depan umah ko kak'.


wei..mahal2 aku buat door bell, x geti nak tekan ke??


lagi few days nak raya aritu dia anto baju akak yg buat beads tu kol 430 pagi. gila x adik akak ni? and yg ni lak 1230mlm buta br terpacak. bih aku idang kuih rayo jo lahhhhhhhhh ngan teh songket. sapa nak rasa teh songket akak, mai lah....


btw, Y mai wt wan aka mama katanya. bantai korang lah...pendiam tapi tangan keje mengsnap gambo je pakai camera phone Y yang baru gitu....(teringat kat Mal yang ngah berlagak wt motorola baru dia)!!!


itulah Y the darklighter...let s visit him at
http://y2gay.blogspot.com










akak menang chess, akak menang chess, akak menang chess, akak menang chess, akak menang chess...bape byk kali nak habaq ?



ko ado?





4 comments:

bicaraskrip said...

ehh! kakred i ado gak 'personal tailor'!.. siap kagi labuci & batu-manik sbg free-gift tao!.. kdg2 siap jahitkan langsir, cadar dan lapik-meja secara 'personally'!.. haa! kakred ado?.. btw, baca posting u nih mmg ilangkn ngantok masa kja shift-mlm ni!.. bak kata pengkritik satera: 'bahasa yg anda gunakan santai dan bersahaja..'

iyolah kan!

Anonymous said...

Red Mom - bila nak letak semula tag board????? senang la wei sembang kat situ....

ArcHmaL HatiEmieY said...

wei wei!!! mana ade blagak!!! pitnah pitnah!!!

darklighter said...

Eh OVERla..pasal DOORBELL pun nak bising..takder modal lain yek? *lariiiiiiiiii

Aku takut salah rumah..tu pasal aku call dulu..hikhik

Overla..carut aku sampai 8ENTRI!