Thursday, November 30, 2006

Bowling...



kalah la dik, dapat no 2 je overall for team akak. jadi lah dari tercorot. it was last sat's event kat sunway pyramid. nengok gambo je leh x? malas nak ceghita, kot2 ada anak2 dara or orang bujang lam ni yang berkenan di ati korang.

















2 dara bersama mak dara..but i think that mak dara look like the anak dara as well kan? kannnnnnnnn???



the singles wt the mak dara....cakap lah weii...cam anak dara tak mak dara ni???






sometimes, we do have to perasan to have the look and the style like anak dara but on top of it, kita tetap berpijak di bumi nyata yang after all, kita adalah seorang ibu dan isteri....



and im proud to say that im a mom of 2 kids and a wife to my beloved husband.


************************************

akak akan berpergi-pergian...akan akan sepi dari dunia Red Mummy for sehari 2, kita ketemu lagi wt lots and junks stories!




rindu-rindukan kak red nanti ye?


1 comment:

ArcHmaL HatiEmieY said...

yesssss!!!


lamat ak leh carut 1st skalik...


sangat anak dara yg dah kertu....ala2 anak dara yang dah nak expired!!!1


matilahmak!!!!