Wednesday, November 08, 2006

Kak Red's Open House - the photos



eh akak malaslah nak intro2, gambo je lah ye. korang pun bukan nak baca sgt apa akak citer kan? so again, let s photos tell u a story ek?

b4 bg org makan, baik akak sapedek lu!

the tired faces












reita kanagarajah, my best FF buddy!

Pui and family, my VA's neighbour also the victim of the pecah rumah

sirman wt Lai, Pui's hubby

Adik, my youngest bro wt frens





Epi and frens

Mat, my FF and hunt buddy wt gf



Affida, my best cousin n gossip partner!



my sis nana (the black tudung) wt fiancee and frens

bunch of group

another bunch

my mom and my mom in law





my sirman's side







my lovely parents



blame sirman for not snapping correctly! my sister punya mom's in law wt mom and untie!











my cousins lepaking at balcony





my bro Epi wt future gf i guess??



the hot gegirl wt her warm warm nail mom

kaco daun la bekas air tu

nxt year, insyallah will be another open house for my bloggers frens buddies and so on. i know that i owe u one specially my voters of Bloggers Idol.

nxt entry will be emm...weii tgklah chess ke futsal ke, akk ada 2 games in a row of chess this wk and sabtu ada futsal lak.

abih dah cite open house di rumah kak red...ko ngk akak ni archmal, simple and steady je, ni ko orang dah cite raya ko dok terkedek2 cite bulan puasa yang dok hegeh2 nak pulang beraya. weii...mung dok tau speedy deh???


anw, pada yang x dijemput ke umah kak red, not coz u are not my beloved frens, thing is open hse ni majorly for my family members, the frens pun tu ha 2,3 kerat je yang datang..see i told u awal2 dah kan.


da..da.........






5 comments:

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

okela2 .. at least dh settle 4 dis year dh .. looking 4word 4 tawun dpan lorr. x pun raya aji ujung tawun nie pun bole buat dok gitu??? ikikikikikii

ArcHmaL HatiEmieY said...

tu dia...cam nak tunjuk dia pandai masak je.elerr...


akhirnya ada gaks pic gegurl pakei baju kurung yg dibeads oleh auntie y dia...matilahmak!!!


aiman tak kisah...nanti i upload gambar aiman yek!!!

darklighter said...

Pantat la AUNTIE Y katanya..AWAS!! yer..LOL..chomey kan?? sama vast ngan MAK nyer..

carutPK said...

hai kak red..den tak update..bz ngn pekso lah..anyway..tak jompot pon kek umah tebuko..tapi meghiah nampak ee..tahniah gak lah..masak sendighi ko?

Anonymous said...

wah kak red..gue tabik samo hang..makanan tersergah satu meja...terror betul masak sendiri..tapi kan..boleh tahan lah u ni..penat penat pun..masih maintain anggun dalam gambar...Well done.."simpan di atas"..- keep it up! lah..namanya tu...haha.
Hah! lepas tu next time open hse ingat ingatlah itik itik kat singapore ni...

Pearl