Tuesday, November 07, 2006

Kak Red's Open House...introduction

bercinta tollah nak upload gambo, tah hapa hal majuk si blogspot ni. sampai sudah x de gak gambo yg leh tfer. so adik2, kita sambung citer open house also later jap gi lah yeah.


akak trying like kill die2 ni to dload gambau but masih lagi x berkesan! gambo2 ni je yg dpt didload itupun berejam menunggu...


so hope the photos could tell you a story....














Event: Kak Red's Open House


Venue: Vista Amani

Date: 4th Nov, Sat


Time: 3pm till 12midnite


Operasi duduk di dapur: started time at 9pm on Friday 3rd Nov


Chef Assistants: Special appeareance - Sirman and 2 kiddos



this entry to be continued...shortly (prior to Blogspot's connection, so korang sabau sket ye!)





5 comments:

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

ni ke gambo asam pedas nyer?? ko x pakai daun2 pekebendenyer tah nama ..haaa tahhh dh x hinggat plak nama daun 2 .. carer asam pedas ko pekat siott.. ni org melaka kata lahanatnyer kuah nie ..ikikikkiiki

Azer Mantessa said...

mesti penat nya ek

kEnNaVaRo said...

byknya cili.cian gegirl sampai bebaring kat lantai

ArcHmaL HatiEmieY said...

pic tgh masak tu kan cam bibik yang bernama tumirah jer...*matilahmak*


bilo wei nak mlantak nie!!!

ArcHmaL HatiEmieY said...

eh japs japs... br mak prasan...

ni entry introduction ek?? nak lawan mak ke wat entry rasa bersiri???