Thursday, November 16, 2006

Open House x sudah2....




since these open hses held on the weekdays, akak mmg x de aura nak berbaju raya langsung. so balik opis, tup tap tuko baju leisure sahajo!!!






letih lah..lately ni ujan petang2 so ko agak2 lah betapa cinta nye nak balik ngan jem2 x hingat planta tol!


silalah abihkan masa yang kowang curi dari waktu bekerja ini dengan kemalasan akak menghapdate blog dengan entry bergambo sahajo.






sekali2 akak perlu menceceh dengan penuh ilmiah dan limited supaya kowang x gelak sakan2 sangat or pening2 lalat.





akak kepenatan la lately ni, siang nanti another big day, a big open house by my dept, cadangnya utk dibagi makan utk 50 orang sahaja, end up jadi 200 orang, satu opis dijemput...ko gila x? n dah tu keje berat2 lak dema campak kat akuu..kaedahnya dema ckp akak ni very the multi very the talented and very2 the pandai to handle keje2 yg akan menyusahkan ketiak aku ajor!!







so siang nnt, akak akak menjadi host, waitress, despatch, si tukang bsh pinggan dan seanteronya lah....yang paling hazab bila akak kena bwk segala juadah nasi tomato dan iringan2 nya dari caterer akak ke opis di pagi2 buto!!! ayokkkkkkkkkkkkk!!!







and pastinya sambil menjadi si balaci akak perlu juga berhias wt the baju kurung. yg sedihnya...akak x sempat nak pi saloon!!!!!






ci lah!


3 comments:

ArcHmaL HatiEmieY said...

monng kak!!


apsal tadak org carut ari nie ek?/


ala...gi open aus bebanyk pun tak besar jugak!!!



apsal aku ni tak dak org ajak gi open aus??uuuwwwwaaaaaaa.....

kEnNaVaRo said...

balaci tu ape?

Azer Mantessa said...

kak red rajin :-)