Friday, November 17, 2006

When a baby needs a mother....



Sipolan: Kak Red, would you like to adopt a baby girl, age 5 months old?



Kak Red: erk.. emmm..erkkk



Sipolan: I know you a good mother, that s why i propose to you first. Would you?



Kak Red: It s glad to hear that, but i really need to sit down and discuss wt my sirman and my 2 kids as well....is this a sistem barter, and need a cash in return?



Sipolan: No Kak Red, ..a love would be the payment for her. pls...



***********************************************************





What say you about this?


Guess my answer to sipolan???


9 comments:

ArcHmaL HatiEmieY said...

erms...


cepat laa cakap...


kalaulah diriku mampu...





apa jawapan akak??

perjalanan hidup said...

jangan kak! jangaaaan! *matila jahat!
dah nampak cantik sangat family akak tu.
kalo dah teringin sangat nak anak ngandung je la lagi. *lariiik!

zack said...

sis,

u have to think carefully..it's not easy as what we think. So many consequences u have to face later on.

kr-sms said...

go see the baby, if she/he smile at you, then you should (dgn mengambil pertimbangn yg si polan itu mungkin menyerahkan anak dia kepada org lain yg entah sapa2 nanti), then make it legal la, pg JPN bagai, then get your close family yg ada baby to susu kan, so, somehow she/he get 'conected' to your clan or 'network' as 'family'...tapi itu aku...cuma aku takde wife, tak blh gak aku pg tgk baby tu...

Leilanie said...

errr...
elaborate more, please.
Interesting.

Azer Mantessa said...

murah rezeki kalau ambil anak angkat pompuan :-)

kEnNaVaRo said...

kalau setakat beranak tapi tak mampu nak sara then better jangan beranak. anak itu anugerah bukan pilihan.....then i suggest kak red ckp 'no thanks'...cukupla besarkan zuriat sendiri in future

Shah said...

Sigh.... I can only dream of the day where I will be able to ambil anak angkat sorang...

Fish of Pisces @ 5th_E said...

subhanallah! isk isk...*tear*