Wednesday, November 29, 2006

Surprise..........



akak suka buat kowang surprise kan?




akak suka usik2 kan?





meh lah kita cuit-cuit sket....





that photo was actually one from the 4 pcs that i just received recently from Mar, my son's godmother. photos ni lama nya event, july this year, a get together dinner in one of the club kat Bangsar for Kak Red's birthday. and the red dress is Sabrina, Mar's cousin also my buddy.









i purposely not wearing red on my birthday dinner but i know i look pretty fat and ugly in those photos!!




yucksss...






eh....best kan kita main usik2? hik hik hik.





7 comments:

Shah said...

Aku dah habaq dah Kak Red nak pekena oghang lagi ni macam dengan anak kucing dulu tu. Nasib baik kali ni tak terkena dah. Heh heh Kak Red sori tak menjadi...
Tapi ramai juga terkena kan kan kan... Lepas ni habih la susah dah Kak Red nak pekena oghang lagi...

Azer Mantessa said...

usik mengusik menambahkan keakraban :-)

perjalanan hidup said...

hahahanjeng! *lariiik!

ArcHmaL HatiEmieY said...

eler...tak jadi....tak jadi...huahauhahuahuahuahuahuahuahuaahuahuahua



gelak guling guling....

gelak lagik.... hauhauahauhaa...

darling8tabby said...

i kak red ..1st time nak komen ni :). err...ye2 kita ingat cam betul2 je..ghope tipah tertipuuuu...

Rickywan said...

ngeh...ngeh....dah agak dah....kak red.....mummy yg penuh kejutan...heheh

N82 said...

kejiiiiiiiiiiiiiiiiiii :P