Thursday, November 02, 2006

Pre-entry...



new entry jap2 gi lah...

blogspot buat hal.

berejam akak dload gambo, satu hapak x kuor.


btw smlm akak pi midvalley, carik barang2 utk dibuat makan2 sabtu ni..pastu kan, akak ko nampak sume double2 vision, akak dah cam nak rasa pitam nak muntah2 segala.


abih li barang, terus landing kat mcd.

akak x sihat lah, ko agak sakit apa ek?

jap gi aaa akak dload new entry wt photos yeah..

akak nak kebobom laaa...


3 comments:

kr-sms said...

if jumpa dr, dia kasi paracetamol + mc, if jumpa bomoh, dia akan ckp, 'ini buatan org + gangguan', if jumpa amoi2 kat focus point, dia kasi free eye test, i go for free one, then the dr, or maybe to bed ;D
get well soon

kEnNaVaRo said...

if jumpa bid daddy then dia cakap berbadan dua

anakwatan said...

yey yey..sis kena buatan orang ..hehe..sapa lagi yg buat..sir man ler yg buat..tapi naper tak sihat lak..wife zack ok jer.. pi ler cek doc..nanti ok ler tu..zack baru update blog dgn pic .. okjer..try ler lagi..