Friday, August 04, 2006

Lailarr....VOTE Red Mummy

akak suh undi Red Mummy sebab juries cakap gini ye, so tu pasal hangpa kena undi akak sangat2...


Redmummy: who wrote all about Archmal - CLICK HERE

Volks says...

Lets see your supporter in their red shirt, pants, blouse, dress, red underwear outside, red bra outside, etc on every Monday...




Belle says...


Sukerr nyer...suker nyer..

true lah kalau buat satu2 benda
dengan kesungguhan & cuba untuk menjadi lebih "RAJIN" & amik masa lebih sikit untuk menghasil kan sesuatu ?at the end memang benda tu "MENJADI" & MENARIK...(contoh nyer entry nie...)

I believe bukan senang nak wat "temujanji" nak interview org nak tanya personal details semua bagai kat org yg kite tak kenal KAN?...tapi kerjasama yg diberikan memang amat2 dihargai...

CONGRATULATION to RedMummy yg berjaya menghasilkan entry ini & THANKS to Archmal kerana sudi memberi kerjasama ..(ayoiii perlu kah aksi gambar "shy shy cat"itieww??"?) kkekkek

Good luck & all the best ya!!



Fiebie says?

tu dia kerja last minute katanya. ni baru last minute, kalau kerja awal rasanya terus akak kena baca novel katanya.

"budaknya ayu dan sopan" ehhh??? betul ke akak interview archmal??? masa dia cakap tu, suara dia macam halilintar memecah alam tak desibelnya?

"tak gemok tak kurus" ni maksudnya "pondan sasa"

yes.

oh berbalik pada entri. one of the best, if not the best.

good luck. i enjoyed your writing so much.



************************************************



Vote la akak

ok ek...akak x nak rasuah x nak apa, tp nnt bila akak dah menang, sapa2 yg dah mengundi akak tu silalah carik akak untuk akak belanja makan gitu bagai kan...ingat, akak carik pengundi..bukan pengundi carik akak (akak bukan cam budak mim alip wau ya)..


so jadi mari lah mari..mari mengundi BIUndi Redmummy kat tpt ni, nampak je RedMummy ko click Vote tu...x yah bayau, nnt claim cekodok ek ek ek...



pun akak nak ucapkan terima kasih pada Archmal yang menjadi subjek akak and to Isis yg menjadikan akak subjeknya (wpun banyak fakta lam isis nye assignment tu x menepati citarasa akak..salah fakta weiii)...


Terima kasih terima kasih kerana mengundi Red Mummy


lalalala....

arini ari jumaat, sok sabtu..akak x byk masa. tolong akak yeah
sok Final AF..akak harap Farhan menang...akak harap gak akak menang coz akak dah bosan tgk jantan jo yg monang...so akak rasa kalo Farhan boley menang, akak pun boley gak menang lam BI kan..akak kan pompuan..pompuan yang mengharapkan sokongan padu and pandu puteri anda semua..


apasal akak melalut...sbb akak geram napa voters akak begitu slow utk memintaskan voting akak...hey...faster lah, u so damn bloody slow! ahaks...marah sayang ye..


peace...eh salah...VOTE RED Mummy deh..

lalala lagi..


ooo siti....adik aku napa ko nak kawin ngan si tua keladi tu...




Siti pun dah vote akak Red Mummy, anda bila lagi?



10 comments:

darklighter said...

Tau takper...very the bad taste la itiew orang..ader ker org tua tuh...erk tak nak sambung lagi la...lalala..:P

Abg IM! said...

2 reds for u dear!

Abg IM! said...

btw, for u, iols dah change my pic to red n white stripes

daribilikini said...

ayoo red..dpt sokongan roland...ambiklah piala tu...

Red Mummy said...

roland..wah lau..i lap u lah ..aiyok, dbi u dont be jeles ok ..akak dah dpt abg roland

erkk..2 reds out of bape reds tu bang?

ArcHmaL HatiEmieY said...

EK ELERR.... poyo ah akak...sampai camtu skalik nak menang... hamek laaa ... ni org dah voten i kalo tak banje makan siap....

tak mao cekodok...!!

:: samasam :: said...

hye abg roland. bila nak amik gamba sy posing2 tetek kat swimming pool. hehehe...

daribilikini said...

sam..beso ke tetek ko tu...oppsss...

Rush Murad said...

merah menyala katanya... naik berpinar bijik mata, nasib baik bijik mata, kalau bijik lain???? Red Mummy, u punya laungan untuk vote masih kurang powerrrrrr..... teruskan usaha saudari... cuba jerit kuat2..... errrr...

:: samasam :: said...

erk. i takde tetek la abg dbi ... lalalala. kongrets mummy dpt top 3 ...