Thursday, August 10, 2006

Sesudah itu...




kata2 juries on my 2nd assignment:


Volks says?
i think the only thing that kept me reading was the red colour...



Belle says?
1st?.MOTIF gambar DIDDY pegang kertas tulis??I LOVE U? itieww???...ayoiii perlu ker u ols nak menJELES kan mek yg sememang nyer ?KIPAS SUSAH MATI? (die hard fan)?si diddy nie?u ols nak kena TOLAK markah kah?....muhehehhe?
Company RED d DIDDY ada jawatan kosong HR dakk?....Apply volley?....*matilah bonus 8 bukan straight..*? As-telo ker ASS-TELO u ols?....anyway entry yg VERY gigih niee?..suker arrr baca?(clap..clap?clap)..



Abang Bad says?
ini manager Diddy ker Sugarmummy? muhahahaaa... but i love it too! Of course bunyinya sedikit outrages, tapi membayangkan if we want something, we will do all out to reach it! Glad that she let her imagination runs wild...


******************************************


sesuatu terjadi hari ini yang buat akak tersangat terluka and kecewa...sesetengah orang mengandaikan entries akak tidak realistic - hanya kerana tidak menepati citarasanya sebagai seorang ....hapo? akak pun x tau....kerana terluka akak sampai x leh nak elaborate more on that fellow.




tapi tahukah korang termasuk ko that fellow, yang akak juga ada followers akak wpun x sehebat SM, segah Lea sebagus laki akak....tahukah gak korang yang pelan2 akak dan berjaya mengumpul fans akak sendiri wpun ko dok kata akak ni x realistic!



tahukah korang yang kata2 ko tu mmg mengguris ati akak yang sensitip ni. nak ke akak ulang balik ayat basi ni, yang selalunya digunapakai oleh most of d bloggers in the world 'aku punya blog, aku punya entry aku punya style aku punya pasallah' - perlu kah aku gunakan ayat ni utk stand up my blog?




hadek2 akak ajaq akak word ni - sentap! hah mmg akak sentappppppppppppp sangat. mik ko!!! x penah tgk aku mengaum kan. so jadi, sebelum aku lagi naik darah, baik korang cpt vote akak, put me on top pls. btw... ari ni ko kata akak x realistic kan, sok lusa kita tengok sapa yang sebenornya dok lam fantasi lagi. vote akak ye sayang...




oh suamiku...pulanglah segera!



notakaki: tidak ada rasa dendam di hati, sekadar meluahrasa yg terbuku di dada - again, blog aku - aku punya pasallah nak ckp apa! Vote Red Mummy ye kat sini la...



Ggrrrrrr....!!!

6 comments:

THE SILENT said...

hi lady in Red

dont be upset. i m yr active reader, i have voted you and will back u up from now and then.

among all those contestants, your entry is the best, keep up the good work.

ashterix said...

alamak, kan dah jadik RED dinosaur bini aku!

-Big dinosaur

Angel Eyes said...

Hi mummy,

Of course i'll vote you! You R>O>C>K>S!

Bloghopping from Sweet Leilanie's.

hugs
Angel

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

hmmm .. you can do it!!! -ayat lam semua filim adam sandler

ArcHmaL HatiEmieY said...

vote for ARCHMAL too!!!

Affy Ronan said...

mak merah...thanks for ur tunjuk ajar yer...will vote for u...good luck darling..matilah kene kejar ngn big daddy,,hahahahah