Thursday, August 24, 2006

Stress Lagi

aku berduka kembali
dia kawan aku, sangat rapat ngan aku suatu ketika dahulu. i was her good listener, dia pun. but lately ni sejak 3,4 bulan dia dah x cam dulu. she has other frens yang considered as kawan2 baru dia so dia dah lupakan aku. when i talk to her, she never listens one..sampai lama2 aku pun bosan and aku pun berjauh hati.
aku merajuk membawa diri sampai hubungan kami bagaikan putus seputus alam. tiada lagi bertegor manja, tiada lagi khabar berita.
aku kat lift nak pi lunch, x perasan dia ada kat situ. tiba2 bila aku ternampak...aku rasa marah and sedih and segalanya. aku terus blah.........kawan aku yg sorg lagi tu x tau apa2, terkedek2 ngejar aku.
kami susah sama senang, kerana mulut dan bahasanya jugak kita membawa diri memasing.
aku benci! sedih toksah cakap lah....dahlah minggu yg stress, bertambah stressful ngan pompuan kering kontang tu!

2 comments:

ArcHmaL HatiEmieY said...

ileks laa kak.dah orang tak nak kawan tu , buat deekk jer... akak pun dah ramai kawan2 baru skang..adik akak nan sorang ni kan ade.i'll be there whenever u need me!!

husz said...

hussin x tahu apa2 ...tapi cian kat red mummy...

tapi itulah lumrah alam siber.... dulu memang la kita anggap siber nie utopia...

now, dengan malware (baru dapat satu kelmarin, skrg tgh usaha get rid of it), phishing, spam, identity thiefs.. dengan tagboard pon ada spammers... dan juga fanatical org yg xder kerja lain dari pegi blog org dia x suka and lepaskan geram atau ideologi dia..

anyway .. comment nie sott sikit sorry ler...

anyway.. sabor je la red, just keep on clicking on delete.. nak wat camana kan?

tapi on the last note ingin saya katakan .. kekadang tu... PLU nie.. mulut memang hanjeng... tapi hati baik.. kite dah biasa lepas lepas blue tu... so bila dtg ke bilik merah nie.. pon terlepas gak..

tapi lepas nie... harapnya org2 pink kaler tu.. pandai2 la control.. yelah.. jenguk umah org takkan nak buat macam umah sendiri kot?