Thursday, January 25, 2007

Snappy...


if i dont have anything to say here, i would like to share my photos with my colleagues. from now on, akak nak cuba amik gambo wt each one of staff in my dept, nak dapatkan satu opis kompeni mmg melampo lah kan, but jadi lah ngan mana yang ada.....









so sume orang pelik dan muskil. and the question from them was 'eh, what s the agenda? napa kena amik gambo all of us ni kak red' ..... so my answer was..


....

....

....





if i were to leave this company, at least i have a memory wt you, at least i have a photo snapping wt you.
....
....


as expected...


rumors that kak red will be leaving, been spread out to the whole world.



am i?

5 comments:

Hannan said...

Kak red. kat sini xder org jual songkok la. mase kitorang mula2 dtg.. ramai x bawak songkok.. so xder songkok time raya. hehehhe.. blog ni bole jadi blog rasmi company akak la kot..... "to leave or to stay?" u already have the answer rite....pandai2 jer aku ni... heheheh..

p/s- kak red, xder ke yang single-mingle kat ofis tu... mane2 pon x kesah... biarlah lawa pon.. asalkan kaya... berbudi pekerti pon xper kak red...

Pato & Pearl said...

K.Red..janji snappy snappy mesti vogue kan....

Pearl

ZeMMs said...

Nak keje kat sana la bleh? Ganti tempat kak red >:)

Rickywan said...

Hi kak red...where ever you go, what ever you do...you still my sis...you r rocky....extreme woman...

Ann Azies said...

hmmppp cari-cari.. kot ada yang kenai.. hehehe tak de yang kenai nyer aa..

banyak nyer xtvt kak red niee.. memang da bomb tul laa..

pssttt.. gossip semalam tak publish kee... :D :D :D :D :D