Monday, January 22, 2007

Dib dib....

Reita ajak akak pi tgk AJL, boiprennya dapat tiket sapu la ni, but tuntutan hidup x membenarkan. lepas abang kebah, gegirl plak demam, so x leh le nak berjoli2 sakan lagi. so tgk dari tv je lah.



sonok tengok adibah noor menang, sedap jugak lagu and nyanyian nora pun mengasyikkan wpun zaman dia dah berlalu (pada akak ye, die hard fan dia jangan seligi akak). mawi menang sorak! terbongkok2 tiga budak ni menyanyi. nothing bout him that can impress me selain rambut palsunya ajer yang make him look diff dari rambut botaknya. Juwita M Nasir, apa yang sedap nya kat sini akak x tau lah dik. Zahid ok ok so so. syahdu lagunya.


iklan 1 jap
akak rasa cam nak cili2 je mulut or jari orang tu. jahat ko kan? busuk ati sangat ngan akak kan.



hazami nye show mmg malatops! bagus mamat ni, kerahan tenaga kat student dia ke?. betul2 ada stylo tol koir patung muka yg dema pakai tu, silap2 taun depan ada le yg tiru nnt tu.


the rest emm...dayang nurfaizah, fuiyoooooooo..very the terbuka2 sana sini, purposely singkap belah kiri kanan. baju yang ning pakai tu mmg lawa sgt, dia mmg le ada tokoh jadi juri but liza hanim??? gosh, she doesnt deserve to be there, for me yeah, pendapat akak, korang kalo nak marah akak pasal liza hanim ni rentikan lah..




iklan 2
akak menyampah tol ngan orang yg duduk kat blog akak dendiam pastu pi bersorak riang ria kat blog orang mengumpat2 aku directly lak tu. kdg2 dia jadi lalat kat sini pakai nama tu pakai nama ni. bukan akak jer x suka, orang lain pun x suka ngan pangai2 camni.


pasan x si ally tu asik pandang je dada si cheryl bila dema tuko ke last costume, kaler merah tu? the three stooges ni nye combination mmg bagus molek, ada peningkatan. segar je tgk AJL kali ni. itu budak2 yg jadi penari pengiring senario/adibah..tergedik2, meriah akak tengok, kalo aku disuruh menggedik camtu, mau roboh pentas.


nana, bob/aspalela, p/ugly sekadar perhiasan jer lah. elina sekadar mendabik dada kanannya je yg obviously. mbe she doesnt has the confident utk pakai kasut tinggi yet.


ella lawa comel jelita, pestime akak tengok dia bersanggul. mmg vast. pun x pakai kasut, gamaknya takut kasut dia pijak kain dress nya yg mengurai pjg gitu. napa akak cam x dengo apa faizal oiam tu nyanyi, cam x kena je suara dia nyanyi lagu m nasir tu lah. ima dangdut....sedap je tgk dia berdangdut, terliuk le abang2 menengoknye kan. tp ada sorang penari dia tu yg baju merah, no 2 from the left, punya gelek dangdutnya mmg melampo2 lak akak ngk.

iklan 3 lak
jadi adalah dengan ini, siapa yang menjadi lalat kat sini, menganiya ngan memfitnah akak ko yang vogue ni, dengan ini akak sumpah ko....... sumpah apa?



overall...tahniah kerana anda berjaya menonton AJL, dengan iklan yang paling ringkas dan cepat.

10 comments:

Hannan said...
This comment has been removed by the author.
Hannan said...

Hahaaha, wah.. ni yang terbakar nak tgk ajl jugak ni. Baru balik dari shopping. Semalam dah siap download AJL tu, tapi mcm xder mood nak tgk. tapi lepas baca kak red punye komen ... rase mcm kene tgk la pulak.. tambah2 bab2 dangdut tu.. nak check betul ker x.. hehehhe... anyway.. really enjoy reading ur blog. bole jadi bahan bacaan harian. ( I totally would read ur blog than reading my medical books... hehehhehe...) take care.

kr-sms said...

caya tak caya, aku pg tgk,partner hunt budak tv3, dia ajak pg, first time ever, and mlm tu kira 48 hours straight aku tak tido, but adibah mmg great!!!

husz said...

aiks? tiba2 je ada iklan? siapa copywriter akak? lol

releks la kak red. anyway.. Ella memang meletop! lol =) ntah la i rasa kelako sgt mawi pakai wig lol..

but overall.. this year AJL agak hambar la..

fozalin said...

x rugi tgk AJL coz Adibah menang...

*i'allah i invite u, but make sure ur diary on 070707 still available... huhuhuh. go go chaiyok

ween said...

kred, sapa lalat tu???

Fish of Pisces @ 5th_E said...

My Dearest akak, entry akak tetaplaa entertaining, iklan-iklan akak itiew sgt vast yer. My dearest akak, rilek la kak oi dgn manusia yang jadi model iklan akak tu, model mcm tu will last forever one, last forever where? hahaha, sendir model sendiri tau la. hik hik. Byk2 sabar kak Red ye? :D

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

tahniah ADIBAH NOOR!!! eeee ko hinggat dia x baca ker blog ko?? sedangkan lalat kedai buku oppss.. pun baca blog ko bagai .. nikan lagi super star cam kak adibah .. sure bacanyer laaahhh ..ikikikiii

babyarisha said...

k.red))))
sapo lalat yg terbang hinggap kt blog ko??brani sungguh b'suara sumbang..ops..b'jari gatal..
wat xlayan jer r..layan pun bukan derg byr ko..lg ngabihkn boreh jo..
AJL??baby suka koir hazami n hw me seksi..gegar pentas jp..hahaha..

fireflies said...

salams, kak red, ulasan AJL yang padat dan ringkas serta pandangan ikhlas hihihihihi.. akak takder shoutbox ker nak mejerit ni...