Wednesday, January 24, 2007

Gossip...

ingat x kadang2 akak kalo hangin lam blog ni akak buat iklan akak buat entry kat mangkuk2 lalat ni baca lah kan. so smlm akak dah type panjang berjela ni nak mengomel lagi kan hauk2 yang pinggan2 berayun tu lah. ini mode tengah marah hyper tension.


but pastu while driving back, good mood, fikiran waras, berpikiran panjang...akak rasa x perlulah akak bazir masa akak posting that bloody entry. bak kata korang2 lam komen bod akak tu, x perlu dilayan. ini mode baik ati.


anw kan akak nak cite lah, nak ngumpat anyam ketupat boleh ke ha? alah x jadi lah. ramai sangat orang yg kenal akak and baca blog akak and pastu nnt kang tepon2 akak email2 akak meydey2 akak tanya 'kak red kak red' hish...x leh x leh. tu lah payahnya bila orang dah kenal aku and pastu nak citer hal keliling pun kena pikir 18 kerat kali.






so sok lusa akak ada pemilihan futsal to represent my big whole company. hawau tol akak ingatkan selepas berhempas pulas mengolek2 bola tu every friday lunch hour, aku dah terpilih rupanya ada another round of selection lagi. ciii!!!

and while i was odw up to my office, lam lift ni ngan big the very big boss kompeni big whole akak. ko tau dia tanya apa 'so kak red, i heard that u were kicking everyone aritu, masa tournament futsal...kaki pukul sungguh you ni' hanj..... tollah. sapa la yg menyampai bwk mulut sgt kan. katanya lagi 'the report came to me and nvr mind, u play so so well, that s what i heard'


em yelah tu....jangan effect aku nye performance udahlah, it s only a game, outside of my waktu kerja ye. pastu dia dok tanya tu tanya ni, but org2 yg lam lift tu majority sume dah sengih2 tunjuk gigi kerang busuk ..... ha sapa buat hal, jgnkan lam futsal aku leh seligi, aku telan ko cam mana aku telan goat's testicles wt worm aritu..mau mau??




kepada ramai yg tertanya2 mana hilangnya chat box akak kat tepi kiri tu which is also known as Red Potpet Redded...buat masa ni down a week or more. masalahnya dah seminggu ni, masih lagi down. bukan akak saje2 katup but mmg ngah down. sirman has contacted the owner or runner of the chatbox tu tapi belum up2 lagi lah. sila bawak2 bersabar ye adik2.




gossip2 yang akak nak citer tu, sok2 akak post yeah..bagi suspens lagi sket lar.

moh hayun. pinggang aku sakit dah ni.


11 comments:

Dyra J said...

Hie kak red!

Sigh, lalats2 ni never say die spirit kan? Haha. Gigih sungguh!

Anyway Sis, gegirl left handed ke?! OMG!! Same clan! Gegirl! Welcome to the club! Lol.. =)

Take care sis! Daaa~

Equilibrium said...

aiiiii...gegirl tu mmg fotogenik arr kak.saye ms kecik pun cam gitu gak tp nape dah beso ni uduh n x fotogenik ek? heran...nape ek???

Hannan said...

lovely kids... bole bawak masuk kelab disney tu... ( ade lagi ke kelab disney skarang???, or memang diorang dah masuk ).. anyway.. love the red couch... all the best for ur futsal selection.....go out and kick some asses...

fireflies said...

kak red, macam best jer main futsal ni kan? sy tak pernah main tapi mcm teringin hihi..

kr-sms said...

nkau mmg ganas lagi rakus, tapi dlm futsal apa kesah babe, hentam je, dulu masa aku kecik2 kalau nak kena kan org, sepak bola kat muka dia, kita org pangil 'cap' ke apa, kira mcm memberi cap mohor bentuk bola la kat muka...cemtu...life is short play hard!!!

Pato & Pearl said...

K. Red, gegirl cute...oh ya macam Dyra kata - gegirl left handed?..sama macam Pato..termasuklah golongan orang orang creative dan pandai...(hmm kembanglah kalau Patu tau..)

Anyway, we took urgent leave today..tension wif the office politiks kejap...macam Israel & Palestine ....

Pearl

eVerYthInG SHASHAY @ ASH said...

omg!!! lefthanded?? gerl kidal pengganti man kidal in de near future?? bih 2 makmerah dh ganas n rakus per se one the komen above... ikikiiikiki .... futsal competiton for ur esteem org?? k gak 2 .. nnti dh serasi lehla masuk futsal championship for ladies yg slalu diorg buat tue.. ko kan suka banget bab2 competition ni kan??

Ann Azies said...

hak hak hak.. suspen nyer... nie tak sabar nak tunggu esok nak baca gossip nih... :D :D...

sabit aaa.. dok cari shoutbox tak jumpa.. TQ nyekk terjah blog ann yg sunyi sepi tuuh.. :D :D.. ann pun main terjah dari bloeg member punya blog punya blog.. hahaha boley gituu... hehheee.. nanti mai aa terjah lagi nyek... :D:D:D

theSTRANGER said...

yeslaa akak red.. x sbr2 nie nk dgr gossip.. opss**

ngeh.. ngeh.. ngeh..

mrsPARIN

Azer Mantessa said...

belasah kak red belasah jangan tak belasah :-)

*gurau

epelijau said...

best gak leh sepak2 kaki orang..pasni nak main futsal gak laaa...nak sepak kaki org yg epel bengang...hahaha...im of to KB for weekends kak red...