Sunday, December 10, 2006

Kembalian...


akak penat.


tengok gambo dinner ni je boleh lah yeah....



7 hours from kl to kuala krai, kelantan


11 hours from kuala krai to kl - plus 4 hours stop for shopping, makan etcs.






so akak larat dload gambo and post je lah.



the kelantan's event, later2 coz the camera is still wt pengantin. n my pengantin masih lagi di kelantan berkenalan bersama saudara mara di sana.....





salam hormat dari kak red yang gemuk.



utk huz: akak kena puasa nasi? camne nak puasa kalau ari2 itu menu utama di rumah ni, 10 suapan utk anak2 bersamaan wt 5 suapan utk akak.


how?



akak nye mata blur2 dok umah ni, spek mata akak ilang kat kelantan...and i cant wear lens more than 10hrs. so so so geram bila nak tgk tv, nak ngadap pc - pedih mataku.


6 comments:

Fish of Pisces @ 5th_E said...

aiyo.. mmg kene rest ni... isk.. nak kene wat glasses lagik.. sabor je lah kak Red oi.. :) esok sah sah sunday..so mrasalah ZZzzZZ lama sket kan? hikhik.

Bab POSA NASIK tu.. ye kak Red. Cut off segala CARBO yang boleh. Ni nak share experience past tense, tahun 2002. I tremendously lost weight dan saiz pinggang turun 4 saiz ye.. by just cutting off nasik. yes. Dulu leh buat, now.. HAMPEH. Dah tambah balik 6 pant size yeee... so pelajarannya: jgn makan nasik, ratah lauk, exercise exercise exercise, lebihkan sayur mayur ulam mulam. MMg hazab, yet berkesan. Oh yes, sup sayur sup sayur n sup sayur. hehehehe.

fysal said...

saja nak tinggalkan jejak, taknak guna msjbox ke utk tetamu meninggalkan jejak dan berchating di sini??

fysal said...

takderpun msjbox redmummy...kat sebelah kiri tu

Azer Mantessa said...

colorfully red :-)

thx for sharing :-)

kr-sms said...

boleh tahan mak red ni kan, 'AMOK' mesti agree ngan aku...hahaha

ArcHmaL HatiEmieY said...

huahauhauauh...welkang tu de klab mak cik merah yg dah gemuk....

mak cik gemok mak cik gemok mak cik gemok....

eh cam nama pulau kapas laks.... makcik gemuk resort... hiks hiks...