Monday, December 11, 2006

Diet x menjadi...



baru 2 jam jamah sesuku nasi, dah lapau nasi lar.....

camne nak pantang nasi for 6 months???

huz, fifi...i think i need a personal trainer lah yang allow me to eat nasi.



i heard CINTA is good, ada sapa2 nak accompany akak tengok x? my sirman is a bz bz man- so usually i ll be watching alone.......hem em em..



6 comments:

huz said...

Akm Kak Red, Insya Allah menjadi klu buat slow2. Jgn terus ikut. Tu dah jd crash diet. Tp Huz sblm ni pun buat style tu - crash diet. Nasi ni kena keluarkan drp menu sbb dia merupakan penyumbang paling besar glukos. Ingat, kekurusan adalah hak milik setiap insan.

kr-sms said...

mcm menarik idea tu, tapi setelah tgk red ngan red dress nya masa diner, tak berani la, tergoda oleh ku...but dgr cite CINTA is good, and lizard man...what? cicak man???

ArcHmaL HatiEmieY said...

gi laa tgk CINTA...

mmg best...ajak laa opis met ke, blog met ke.... hiks...


baru ko tau camne hazabnye mak balik kg... tu lom musim raya....15 jam ko??ko ado???

Fish of Pisces @ 5th_E said...

I X SUKA CITER CINTA.. penipu besar! *emo terus DQ terjun KLCC sambillambai2 kat Kak Red bila pass her level*

Fish of Pisces @ 5th_E said...

matila im scaring u! hiks.. AMPUNNN... errmmm bab makannasik tu.. betui kata Huz tu.. selo selo la kak oi... kalau lapaq..telan aiyaq kosong.. lagipun aiyaq kosong tu agen mendetoxkan badan..

Shah said...

Biler nak gi tengok Cinta? Ada member promote habis2an cite ni... Teringin gak nak gi nengok.