Sunday, December 17, 2006

Countdown..

nothing special for these few days.......resah gelisah wt sinus, sengal lengan coz of badminton, lenguh kaki of futsal..but i had fun!!! n i still cant start my dieting, huz has been very helpful to monitor my diet malangnya akak ko ni degil...bak mencurah air di daun keladi jer. i hv the spirit but i dont hv the gutts yet...tak tau lah bila leh mula diet ni. if u ask me to reduce kemasukan air or coklat or sweets lam badan akak ni, sah boleh, tp nasi....benda yang akak suka like ni payah nak kurang2kan dik. kita cuba lagi ye?



anw, 2006 is saying good bye very2 soon. im not here to chat bout a new resolution yet, or apa yang dah terjadi for this year. im counting my very the very best day for our anniversary.











anniversary yang ke berapa? it s time to guess....






7 comments:

Rickywan said...

kak red...ni yang ker 12 tahun betul x??

Huz said...

Happy Anniversary! Kurang nasi blh, tp jgn kurangkan air putih!

Pato & Pearl said...

Happy anniversary...many many happy returns!..bahagia selamanya

Pato & Pearl

kr-sms said...

happy new year 2007 (advanced giler nih!!!)

Leilanie said...

Happy Anniversary, Ami & Red.
You both look so lovely together.
(that's the way it should be, kan....)

Shah said...

Let me calculate. Anak dah dua - umur anak.......OK.... Gambar2 luar negara tu macam dari tahun..... Dah tu uban kat rambut Sirman........ OK....Lepas tu kedut & wrinkles kat muka Kak Red pula ada sebanyak ni.........

So...nale campur.... empat.... bahagi... chap sa..... darab dua..... OK my guess is....
HAPPY 25TH ANNIVERSARY

Lariiii......

wan said...

Red....

Happy Anniversary.....