Thursday, December 07, 2006

Sorey sorey...

the hensem boss wt the ugly kak red



sehabis sudah nikah nana, i went to do my hair, and back to VA for mandi manda, make up and change.....get ready for this annual dinner and of cos, i dragged my sirman together with me...


korang perasan tak gambo akak lam ni chubby gila, dont blame akak lah, coz cuba compare kan gambo2 akak masa nikah and wedding nana, i didnt look that fat pun, tapi lam ni, i would love to blame the photographer's camera - since camera dia telah mengenlargekan size badan akak!!!


note to Hazman the photographer, i know he reads my blog: gambo akak ngan ko over gemuk lah! akak x suka nak publish kat sini, u make sure u edit it first then only baru leh tempek yeah.


damn fat ugly kak red!!!


this is only suku of my team, it was a star theme, but seroiusly.. akak langsung x de mood to be a 'star', i was actually damn tired, running from my little sis event.


most of the guys are still available, nak kenalan?


gambo wt my handsome lovely sirman, nxt wk baru dapat lah dik, so nxt wk lah yeah!



i ll be leaving all of you for few days. kali ni agak lama, ...rombongan kak red ke kuala krai, kelantan akan bermula mlm ini, hopefully to reach there b4 subuh. 5 cars will be convoying (ada ke such word ek?) together, and eventhough i wont be driving since sirman can do it by himself, i still need to be wt him all the time, to talk2 to layan him talking and accompany him for this 7 hours journey.



harap perjalanan kami dipermudahkan....my 2nd time going to kelantan setelah berbelas tahun tidak menjejak kaki. tell u the truth, i hate the long driving lah....but demi adik kesayangan, kuturutkan jua.



to my beloved readers, yang sering bertempek di sini....pls take care of RM yeah..pastikan tiada yang membuat durjana, kalau ada sms akak segera biar langsai akak silatkan.


ketemu lagi..insyallah.




akak lupa lak nak sambung wish list akak, nanti2 lah yeah!






4 comments:

ArcHmaL HatiEmieY said...

don't blame the camera !!!

the reality is u r damn fat now!!!

huahauahaauahahuaa...

no more 'anak dara' look!!!


matilahmak!!!

Azer Mantessa said...

nice pics ... thx for sharing
:-)

Huz said...

Akm Kak Red, nak jaga @ turunkan berat x? Insya Allah, kak jgn mkn nasi, gantikan dgn roti, oat, spagehtti @ mihun. Jgn byk minum sejuk. Senaman jgn lupa la.

kr-sms said...

byk2 tu ada yang available ke?