Saturday, July 15, 2006

Yeyeeeee

tgk gambo dulu, ada masa...i ll update more. bz nauzubillah skang ni.








one of few slices of cake from my hubby...










bouquet of roses from him and kids as well....
hadiah, he gave me some RM for my shopping gila babas.....









Mikimoto ballpen from my boss and colleagues....
thanks so much for momo, gav, shaline and matty....
(my next wish list for the coming xmas n bday: watches, handbags, perfumes) ....hahahahahahaha - cheers!!!




















need to sleep early tnite, i m having a treasure hunt by foot and public transport trow morning..so kena bergerak pantas and energy kena byk pakai...wish me luck!

oh yeah....as usual:


BIUNDI RED MUMMY FOR BLOGGERS IDOL 2006



12 comments:

Anonymous said...

cung gak minah ni..

ArcHmaL HatiEmieY said...

nasib baik aku ni x brape normal... kalo tak dah lama aku ngorat...pergh...abg jgn marah eh...

akak...pic abg tak nak bubuh ke...mane tau terngorat nanti tatau...*larik*

goddessisis said...

i love that couch!!! pinjam!!!

Red Mummy said...

archmal...nak tgk gambo abang ye? ada....kena lah rajin2 visit akak nye archive tu, mesti ko bekenan nye gak...ramai gak org2 sealiran ko yg suka tgk dia....

tp ko jgn nak gatal2 ngorat dia ye, aku potong kang!

darling nak pinjam couch yeah?.....bukan u je bekenan, ramai dah booking

ArcHmaL HatiEmieY said...

yeh yeh...dah tengok abg...

tapi kan...macam penah ngorat je je abg tu kat mane yer*larik naik tongkang ke togo*

eler...akak...kita bermadu nak..tapi kureng skit ah abg tu... cam sup tulang jer...kalo berlemak skit cam arash tu ke...ssllluurrppp...sanggup gi cari umah neh...gelak guling guling

mende aku ngarut ari ni...org tgh frust n tensen...sabor jer la kan...

p/s:matilah komen cam buat entry sendirik laks...

Red Mummy said...

budak kecik ni, mmg nak kena potong tau....

tulang bukan sebarang tulang, tulang tahan lama buat sup tau! paham x ko ni?

arash tu bukan dah gomuk ke skang ni, rasanya last month akak nampak dia kat klcc....mmg lah ular ramai tgk dia but tu lah buncit sudah ada daaaaa

daribilikini said...

heppy birthday...dpt red roses dr hubby..romantik hubby you ye...dah lama tak bagi roses kat wife aku....

ArcHmaL HatiEmieY said...

paham laa kak..budak bukan sebarang budak...budak kecik pun leh buat budak...hamik ko!!

mmg sker gitu ah...x yg br cerai tak cukup boroi...hehehe...

Red Mummy said...

dbi: mintak mahap tanya...anak dah 3, bini lam pantang..sesuai utk anto bunga to the wife.

how old r u ye doc? base kat ganu ye? coz aritu i tgk u ngan archmal borak2 sakan cam org ganu jer...pastu kita tanya bukan nak jwb..

i nak tanya u ni, bukan tanya archmal kang kalo tanya dia, pala dia ingat ular lain jer...

archmal...agak2 nak hamilkan budak, jgn hamilkan yg bwh umur, mandatory 20 yrs wooooo..x caya tanya doc dbi.

daribilikini said...

aku in mid 30,biasanya mmg bagi bunga kat wife utk setiap pregnancy..,kali ni tak bagi lagi la... tunggu habis confinement kut...org ganu...klinik pun kat ganu...tu speaking jermang ngan archmal tu...

Red Mummy said...

gituk...

geng2 faizal af lah ni yeah.

abihlah dia, dpt lagu omputih, dahlah nak sebut nirvana pun cam putus tekak je akak tengok...

pejal pejall

daribilikini said...

haha..nirwana..ingat dpt lagu nasyid