Monday, July 17, 2006

I m so not in the mood..

short note...
after watching everything, i m still in shocked.
im trying to believe that our siti is going to marry a duda anak 4.
duda anak 4, duda anak 4...20 taun tua...sok siti 47 ramping lg, mamat tu dah 67....
siti siti...i feel so sorry for u my dear.

4 comments:

daribilikini said...

wife aku pun geli ngan misal tebal dato` K tu..

ArcHmaL HatiEmieY said...

yang duk feeling lelebih ni pehal...sker ati dia laa.. dah dia sker geli geli ngan misai...huaahuauaa.... doakan dorg bahagia je...jgn macam merk...*berlari menutup muka sambil meraung*

Red Mummy said...

mestilah feeling...cuba ning ko buat gitu kat ko.

cii lah...

tp aku akan tetap ke wedding dia, yg kat klcc aku nak pi yg kat lipis pun akan aku pi..

ArcHmaL HatiEmieY said...

aarrchhmmall tka kessshhahh...

btw... tak penah pun g tgk konsert or show...

i'm not a fanatik to artist...just love to hear good song that's all..

never been faratics...


sker ati akak laa...umah siti kat lipis tu blakang umah kakak saya jer...dulu laa..skang akak saya dah tak duk lepis dah...