Thursday, July 20, 2006

Siti - 1 month to go to 21st August


oklah...since ada sebulan lg utk adik aku menikah ngan laki nye yg aku rasa nak bunuh2 tu kan..so i ll make a special entry and mode for adik aku ni.

doesnt matter lah aku nak ckp psl apa ngan siti kan - blog aku kan.

but aku doakan utk lagi sebulan ni lagi, pls separate these 2 ppl from each other, aku tau Tuhan Amat Berkuasa, and x salah kalo the god grants my wish to let these 2 couple be separated!

x kira lah korang nak kata aku zalim ke doakan yg buruk2 utk adik aku kan...but i still cant accept my fav little girl be treated wt this kind of fellow.

x kan nak tunggu dia dah akad nikah br dia nak sedo diri lak..

yang ko lak king..x sedo diri betullah, every1 knows how much i hate him, napalah dia nak take advantage on siting yg baik budi pekerti tu.

haiyoookkk........

takdir tuhan..


wajah kesayangan hamba

5 comments:

daribilikini said...

go girl...aku sebenarnya tak kisah sgt ct kawin ngan sapa tapi..she deserves a better person...aku dah tengok gambar tu kat tranungkite.net...nak tanya sikit ye...kalau DK tu tak kaya/ada dato`- ct nak ke??? kawin ngan org tua..doubt about it..

Red Mummy said...

she used to hv an affair wt ramly ms for a while dulu, ramly x de datukship, x de lah kaya sekaya king tu but gamaknya taste dia ni taste org tua kot..

panas ni

kawin gnan org tua, ko ingat senang ko nak lepas kuor menyanyi prung prang lagi, wpun skang laki ko tu kata ko leh nyanyi but sok2 dia suh ko dok umah jer jg anak2 dia yg liar and buas tu

ArcHmaL HatiEmieY said...

apolah tak pueh hati sgt ngan datuk king tu....

actually, the misai shows maturity n masculirity...memntang la hubby dio tak dak misai...

akak...DOSA tau doakan kebahagian org lain,tka baik lah camtu...redha jer laa..

Red Mummy said...

lalalala....

siting x leh kawing dia lah

x suka lahhh

ArcHmaL HatiEmieY said...

soh siti kawen ngan mak jer laa...

akak tolong gi masuk minang...

motif mak minat siti...cchhoii...akak tulung g minang datuk king tu leh utk saya...*matilahmak*