Tuesday, July 11, 2006

11th July

my birthday


semoga hidupku dilindungi Allah dan dimurahkan rezeki.




10 comments:

daribilikini said...

lawatan BI 2006..selamat berkenal dan selamat hari jadi...
ayoo..isteri mithali ni..goreng cokodok di pagi hari...aku tgk WC sorang2 je...

Red Mummy said...

hi....heard u dapat another baby, another son? congrates!!!

ArcHmaL HatiEmieY said...

matilah pakcik bloger jumpa makcik bloggers kan..sembang pasal anak laa pulak....*gelak guling guling*


ah kak... hepi besday la yek....nak ai nyanyi lagu besday ke??

...warga tua teras masyarakat...

p/s:sory kak...sy gurau tahap cipan liar afrika tengah skit!!!

keepin' smile!!

btw, good luck for BI2006!!

Red Mummy said...

hawau ko....

mmg cipan tol, gelak laki aku baca komen ko ni tau!

adik, silap2 aku yg ko panggil akak ni pun lg muda belia dr ko dik...

okok...good luck to u too...

ArcHmaL HatiEmieY said...

huahuauahua.....

uiks...laki akak pun baca ke...matilah ai baru nak ngorat akak kan...*bye nak gi togo*

tu laa pasal.... cakap besday je..umur tak cakap....

ai baru 18...7 tahun dulu la....


mana chek tau hang duk bdr tun razak....bagik alamat nanti leh g makan nasik ke...cekodok ke....

la la la la

ArcHmaL HatiEmieY said...

dah hapdet dah blog....jumaat, 14th july, 1645pm...

Red Mummy said...

wah wah....

dik link kan akak nye blog kat ko nye blog tu, memandangkan ko ngah celebrate ko nye 1000 visitors tu kan...bih kurang je nasib kita, half of it aku yg masuk blog aku ni.

bukan kat bdr tun razakla babe...kat depan tasik permaisuri tu lah..kat tpt korang pi mengorat 'adik2' hah kat situ lah aku selalu ngintai kome...

ulalaaaa...nnt akak goreng cekodok lg ye..

ArcHmaL HatiEmieY said...

bile mase ler org gi ngorat adik2...gi ngorat abg2 laa kat citu..ooppsss silap statement...abg2 ngorat ai kat situ yek...bagi add...nanti singgah....kompiden neh!!!

Red Mummy said...

dah dtg nnt ko msg je akak, bukan x tau no hp akak, ada lam blog ni...

Red Mummy said...

dah dtg nnt ko msg je akak, bukan x tau no hp akak, ada lam blog ni...